Biluthyrning i Curacao

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Curacao

Mest populära bilarna i Curacao

* Priserna beräknades den 23.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Curacao Flygplats Hato, med början den 30.05.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Curacao

Biluthyrning Curacao

Biluthyrning Curacao

Sixt är ett av de ledande biluthyrningsföretagen i världen och vi ser fram emot att ta fram en lösning för just dig som vill hyra bil i Curacao. Oavsett vilken typ av resa du vill göra så har vi en semesterbil som passar dig. På våra centralt belägna biluthyrningskontor på paradisön hittar du bilar i flera olika modeller och storlekar, kanske söker du en kombibil eller cabriolet?Det är även möjligt att göra en rad tillvalsfunktioner när du väljer att hyra bil på Sixt. De centrala läget gör det enkelt att ta sig vidare i området. På Sixt hemsida kan du hyra bil i Curacao smidigt och enkelt. Du kan även boka en hyrbil genom att kontakta oss via telefon. Tänk på att vid din bokning på vår biluthyrning i Curacao kan en särskild bilmodell inte utlovas. Om du funderar över något då det gäller att hyra bil i Curacao, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Med en hyrbil får du alltid hög flexibilitet när du planerar din restur. Hos oss kan boka hyrbil i Curacao skräddarsydd för just dina resebehov.
Viktigt att tänka på när kör på Curacao

Viktigt att tänka på när kör på Curacao

Varje land har sina unika trafikregler och det här är några viktiga saker att tänka på om du vill upptäcka ön med bil.
- För att få hyra en bil måste föraren vara minst 21 år gammal samt haft sitt körkort i minst ett år.
- I tätorter och hastighetsbegränsningen 40 km/h, på landsvägar gäller 60 km/h.
Högertrafik gäller i landet, på tvåfiliga vägar är det även tillåtet att köra om på höger sida.
Upptäck paradisön i Västindien

Upptäck paradisön i Västindien

Vill du upptäcka paradisön Curacao i din egen takt är en egen hyrbil ett smart val. Du får alltid stor möjlighet att utforska allt som landet erbjuder med en hyrbil från Curacao. Varför inte börja resan i huvudstaden Willemstad och därefter fortsätta till någon av de fantastiska stränderna? Vad sägs till exempel om att ta bilen till stranden Playa Kalki på öns västsida? Barnfamiljen får inte heller missa spännande Sea Aqaurium.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Curacao

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Curacao?
För att hyra en bil hos SIXT på Curacao så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Curacao.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Curacao?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Curacao

Kan jag boka en bil för en längre tid i Curacao?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Curacao?

Utforska våra uthyrningskontor i Curacao

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Curacao

Visa mer