Biluthyrning på Curacao Flygplats Hato

 

Mest populära bilarna i Curacao Flygplats Hato

* Priserna beräknades den 23.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Curacao Flygplats Hato, med början den 30.05.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Curacao Flygplats Hato

Adress

Plasa Margaret Abraham, . Willemstad, Curacao
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Curacao Flygplats Hato

Sixt biluthyrning vid Curacao Hato Flygplats

Sixt biluthyrning vid Curacao Hato Flygplats

Vi på Sixt biluthyrning vid Curacao Hato Flygplats kan erbjuda dig ett stort urval av person- och kombibilar samt 4x4. Vi tillhandahåller fräscha fordon och förstklassig service när du behöver hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats. Oavsett vilka dina resplaner är gör vi vårt bästa för att finna en lösning som passar för dina behov. Du kan tyvärr inte boka en specifik bilmodell men däremot ett visst bilmärke. Du har också möjlighet att beställa olika tilläggstjänster i samband med din bokning. Välj mellan exempelvis en extra förare och självriskreducering vid stöld.
Internationella Curacao Hato Flygplats, CUR

Internationella Curacao Hato Flygplats, CUR

Curacao flygplats som också kallas för Hato flygplats, är belägen omkring 14 kilometer nordväst om huvudstaden Willemstad. Den beräknade körtiden mellan flygplatsen och staden är 20 till 25 minuter. Flyg ankommer dagligen från Karibien, Nord- och Sydamerika samt Europa till denna stora flygplats. Personalen på flygplatsen betjänar årligen omkring 1,6 miljoner resenärer. Vårt praktiska läge i samma byggnad som ankomsthallen utgör en bra utgångspunkt för dig när du vill hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats och ta dig vidare. Om du vill kunna hämta ut nycklarna till din hyrbil vid Curacao Hato Flygplats direkt när du har landat, är det bra om du har bokat i förväg. Gör din bokning över nätet, via vår app eller ring oss.
Upptäck sagolika Karibien

Upptäck sagolika Karibien

Detta karibiska land ger dig ett soligt och färgsprakande välkomnande. Genom att hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats har du möjlighet att antingen ta dig väster ut mot Willemstad eller nordväst till Christoffelpark. Se till att upptäcka hela denna härliga ö. Huvudstaden välkomnar dig med dess färgglada hus och invånarnas vänliga attityd. Ön tillhör nederländska Antillerna och ingår med Aruba och Bonaire i de så kallade ABC-öarna. Willemstads arkitektur är en blandning av holländsk byggnadskonst och karaktäristiska karibiska färger. Willemstad har flera intressanta museer som exempelvis ett marinmuseum med en stor undervattenspark där du som besökare kan strosa omkring och uppleva hur det ser ut under havsytan. Många reser hit just för att njuta av havet och de vita stränderna. Både vatten- och lufttemperaturen håller sig runt 27 grader året runt. Om du vill göra en utflykt till öns norra delar rekommenderas ett stopp vid Christoffelpark. Denna lummiga nationalpark rymmer mängder med härliga vandringsstigar. Du som önskar prova på klättring kan göra det här. Mellan Christoffelpark och Sixt kontor på flygplatsen är det en sträcka på tre mil som tar omkring 30 minuter att köra. Vi på Sixt ser fram emot att vara en del av din resa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Curacao Flygplats Hato

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Curacao Flygplats Hato?
För att hyra en bil hos SIXT på Curacao Flygplats Hato så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Curacao Flygplats Hato.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Curacao Flygplats Hato?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Curacao Flygplats Hato

Kan jag boka en bil för en längre tid på Curacao Flygplats Hato?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Curacao Flygplats Hato?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Curacao Flygplats Hato

Visa mer