Biluthyrning i Willemstad

 

Mest populära bilarna i Willemstad

* Priserna beräknades den 23.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Curacao Flygplats Hato, med början den 30.05.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Willemstad

Sixt biluthyrning i Willemstad

Sixt biluthyrning i Willemstad

Utanför den venezuelanska kusten finns det något så ovanligt som en nederländsk ö. Den nederländska kulturen märks framförallt på stadsnamnen. Genom att hyra en bil i Willemstad kan du ta del av den härliga atmosfären här. Snorkla, bada eller sola på några av öns vackra stränder. Med en hyrbil i Willemstad når du enkelt alla dessa platser. Vi erbjuder biltyper som personbil, kombibil, 4x4-bil och minibuss. Vi har även sportbilar och cabrioleter om du hellre vill köra en lyxbil.Willemstad ligger mitt på ön Curacao. Härifrån kan du enkelt nå alla av öns sevärdheter. Eftersom Curacao  är relativt liten kan du snabbt köra från den ena kusten till den andra genom att hyra en bil i Willemstad. En fördel med att boka din bil på nätet är att du kan se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. Med dessa extratjänster kan du ange om din hyrbil från Willemstad ska komma med bilbarnstol, en navigator eller om en extra förare ska kunna köra bilen. Kom bara ihåg att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Däremot har vi möjlighet att reservera en bil från den önskade bilkategorin. Kom in till vår biluthyrning i Willemstad så kan vi hjälpa dig att välja rätt bland våra extratjänster. Du kan även ringa in till oss om du har frågor.
Sola, bada och utforska öns alla intressanta platser

Sola, bada och utforska öns alla intressanta platser

Genom att hyra en bil från Willemstad kan du köra till stränder som Baya Beach till söder och Playa Cas Abou till norr. Se till att du även kollar in de vackra och färggranna byggnaderna vid Queen Emma Bridge. Här syns tydligt hur Nederländerna har påverkat öns arkitektur. Högst upp på den norra delen av ön finns Cristoffel National Park, en trevlig plats med vacker natur och fina stränder. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till denna vackra ö.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Willemstad

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Willemstad?
För att hyra en bil hos SIXT på Willemstad så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Willemstad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Willemstad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Willemstad. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Willemstad

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Willemstad?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Willemstad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Willemstad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?