Biluthyrning
Curacao Flygplats Hato
Fäll ihop
Curacao // Willemstad // Curacao Hato Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Curacao Hato Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Plasa Margaret Abraham
  . Willemstad CW +599-9-4613089
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: CUR
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 21:00
 
 

Sixt biluthyrning vid Curacao Hato Flygplats

Vi på Sixt biluthyrning vid Curacao Hato Flygplats kan erbjuda dig ett stort urval av person- och kombibilar samt 4x4. Vi tillhandahåller fräscha fordon och förstklassig service när du behöver hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats. Oavsett vilka dina resplaner är gör vi vårt bästa för att finna en lösning som passar för dina behov. Du kan tyvärr inte boka en specifik bilmodell men däremot ett visst bilmärke. Du har också möjlighet att beställa olika tilläggstjänster i samband med din bokning. Välj mellan exempelvis en extra förare och självriskreducering vid stöld.

Internationella Curacao Hato Flygplats, CUR

Curacao flygplats som också kallas för Hato flygplats, är belägen omkring 14 kilometer nordväst om huvudstaden Willemstad. Den beräknade körtiden mellan flygplatsen och staden är 20 till 25 minuter. Flyg ankommer dagligen från Karibien, Nord- och Sydamerika samt Europa till denna stora flygplats. Personalen på flygplatsen betjänar årligen omkring 1,6 miljoner resenärer. Vårt praktiska läge i samma byggnad som ankomsthallen utgör en bra utgångspunkt för dig när du vill hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats och ta dig vidare. Om du vill kunna hämta ut nycklarna till din hyrbil vid Curacao Hato Flygplats direkt när du har landat, är det bra om du har bokat i förväg. Gör din bokning över nätet, via vår app eller ring oss.

Upptäck sagolika Karibien

Detta karibiska land ger dig ett soligt och färgsprakande välkomnande. Genom att hyra en bil vid Curacao Hato Flygplats har du möjlighet att antingen ta dig väster ut mot Willemstad eller nordväst till Christoffelpark. Se till att upptäcka hela denna härliga ö. Huvudstaden välkomnar dig med dess färgglada hus och invånarnas vänliga attityd. Ön tillhör nederländska Antillerna och ingår med Aruba och Bonaire i de så kallade ABC-öarna. Willemstads arkitektur är en blandning av holländsk byggnadskonst och karaktäristiska karibiska färger. Willemstad har flera intressanta museer som exempelvis ett marinmuseum med en stor undervattenspark där du som besökare kan strosa omkring och uppleva hur det ser ut under havsytan. Många reser hit just för att njuta av havet och de vita stränderna. Både vatten- och lufttemperaturen håller sig runt 27 grader året runt. Om du vill göra en utflykt till öns norra delar rekommenderas ett stopp vid Christoffelpark. Denna lummiga nationalpark rymmer mängder med härliga vandringsstigar. Du som önskar prova på klättring kan göra det här. Mellan Christoffelpark och Sixt kontor på flygplatsen är det en sträcka på tre mil som tar omkring 30 minuter att köra. Vi på Sixt ser fram emot att vara en del av din resa.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 21:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Curacao Flygplats Hato CUR Plasa Margaret Abraham . Willemstad 12.184272, -68.958008 +599-9-4613089

Sixtkontoret Curacao Flygplats Hato CUR

Plasa Margaret Abraham
. Willemstad
 
Tel. +599-9-4613089

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service