Biluthyrning
Kastrup
Fäll ihop
Danmark // Kastrup
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kastrup: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vår biluthyrning i Kastrup, bara en kort biltur från huvudstaden Köpenhamn. Oavsett i vilket syfte du besöker denna förort gör vi vårt bästa för att se till att du får en bil som passar din vistelse. Välj bland flera kategorier i vår fordonsflotta; från sportbil, cabriolet och 4x4-bil till smidiga personbilar och rymliga kombibilar. För dig som är i behov av extra utrymme tillhandahåller vi även lastbilar och minibussar.

 
 • Köpenhamn Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Lufthavnsboulevarden 2, P1
  2770 Kastrup

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • København Dragor

  Sixt Biluthyrning
  Kystvejen 42
  2770 Kastrup

  Må. - Fr.09:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Kastrup

Vi på Sixt ger dig möjlighet att välja mellan flera kontor i denna stadsdel som tillhör förorten Tårnby, belägen sydöst om Köpenhamn. Bland annat kan du smidigt hyra en bil från Kastrup Flygplats. Välj det kontor som passar dig bäst och boka en bil här på nätet. På vår hemsida kan du även välja bland tillvalstjänster av olika slag. Det går dessutom bra att registrera en extra förare - på så sätt kan ni turas om att köra er hyrbil från Kastrup, vilket kan vara skönt under längre körsträckor. När du bokar en hyrbil ser vi till att reservera en bil från den valda fordonskategorin, men vi kan inte garantera specifika bilmodeller. Om du väljer att hyra bil i Kastrup hos oss bjuder vi på obegränsade kilometer samt kostnadsfri ombokning och avbokning. Observera att utbudet av både tillvalstjänster och bilkategorier varierar mellan kontoren.

Besök vår biluthyrning i Kastrup för en bättre vistelse i Köpenhamn

Med en hyrbil från Kastrup kan du lägga upp din vistelse efter eget huvud. Det finns en hel del att besöka i denna del av Danmark, från gourmetrestauranger med flera förstklassiga utmärkelser till det klassiska nöjesfältet Tivoli. Både affärsresenärer och turister kommer att kunna hitta något som passar just deras smak. Reser du med familjen rekommenderas ett besök på Den Blå Planet, Nordeuropas största akvarium. Om du längtar efter strand och bad kan du hyra bil i Kastrup för att besöka rekreationsområdet Amager Strandpark, beläget endast 20 minuter med bil från Kastrup. Boka en bil från oss på Sixt, vi ser till att du får en bil som är anpassad för just din resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service