Biluthyrning på København Dragor

 

Mest populära bilarna i København Dragor

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från København Dragor, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret København Dragor

Adress

Kystvejen 42, 2770 Kastrup, Danmark
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 16:00

Våra tjänster på København Dragor

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Letar du efter en biluthyrning i nära anslutning till Copenhagen Airport? Då har du hittat helt rätt. Här på Sixt biluthyrning i København Dragor erbjuder vi snabb och prisvärd hyrbilsservice. Vårt kontor är bekvämt beläget på Kystvejen som förbinder dig med Köpenhamn centrum. Eller kanske forsätter din tur även vidare ut mot andra destinationer i Danmark? Oavsett hur din resrutt går så har vi garanterat en hyrbil på København Dragor för dig. Vårt kontor har ett bekvämt läge som gör din resa enkel och bekväm oavsett var din slutdestination ligger.
Sixt gör resan till Köpenhamn enkel

Sixt gör resan till Köpenhamn enkel

Välj om du vill fortsätta din resa i en personbil eller sportbil. Flexibiliteten på vår biluthyrning är stor. Kombibilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar är också möjliga att boka. Kanske behöver du en större bil med plats för hela familjen? Föredelarna med att hyra bil i København Dragor är många. Det är till exempel möjligt att boka många tilläggsfunktioner som ökar din körkomfort. Kanske behöver du reservera till exempel en barnstol eller navigeringsinstrument? Det fixar vi på Sixt! Önskar du göra en bokning? Besök vår hemsida för att hyra bil i København Dragor. Där ser du vilka bilmodeller som finns tillgängliga under de aktuella dagarna. Du kan också hyra bil i København Dragor genom att kontakta vårt team per telefon. Välkommen att reserva en hyrbil på København Dragor. Vi önskar dig en riktigt trevig i vårt nordiska grannland!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på København Dragor

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på København Dragor?
För att hyra en bil hos SIXT på København Dragor så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i København Dragor.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på København Dragor?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 35 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Vanliga frågor om hyrbilar på København Dragor

Kan jag boka en bil för en längre tid på København Dragor?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på København Dragor?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?