Biluthyrning på Malmö Sturup Flygplats

 

Mest populära bilarna i Malmö Sturup Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Malmö Sturup Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Malmö Sturup Flygplats

Adress

Sturup flyplats Box 24, 230 32 Malmö Sturup, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:30 - 18:00
lör - sön
10:00 - 15:00
Helgdagar
11:00 - 14:30

Out of hours

Out of hours return
SIXT finns i hyrbilsbyggnaden. Hyrbilsbyggnaden ligger i parkeringsgaraget till vänster från utgången till flygplatsen. Parkera bilen på en SIXTmärkt parkeringsplats och lämna bilnyckeln i nyckelinkastet utanför SIXTkontorets entré.

Våra tjänster på Malmö Sturup Flygplats

Raka vägen från Sturup till Öresundsregionen med en roligare hyrbil

Raka vägen från Sturup till Öresundsregionen med en roligare hyrbil

Från Malmö flygplats (Sturup) tar du dig snabbt ut på E65 som leder till Malmö. Sväng av på E20 söderut ifall du vill åka till Köpenhamn, eller ta E20 och E6 norrut för att komma till Landskrona, Helsingborg och Ängelholm. Med hyrbil från Sixt så får du friheten att ta dig runt när du önskar och får möjlighet att upptäcka hela Öresundsregionen och dess vackra natur på köpet. Meddela dock Sixt kontoret när du hämtar upp nycklarna ifall du tänker köra hyrbilen utomlands för att säkerställa så att försäkringen gäller. Inom Skandinavien är det normalt ingen extra kostnad, medan bilresor till Tyskland och övriga Europa är förknippat med extra försäkringsavgifter.
3 Förslag på utflykter med hyrbil från Sixt Malmö Sturup

3 Förslag på utflykter med hyrbil från Sixt Malmö Sturup

När du tar ett klokt beslut och hyr en ny och rolig hyrbil från Sixt på Sturup så finns det obegränsat med möjligheter. Här kommer en rad förslag på utflyktsmål och sevärdheter för dig som funderar över att hyra bil på Sturup genom Sixt.
1. Västra Hamnen och Turning Torso

1. Västra Hamnen och Turning Torso

Västra Hamnen och Dockan är två av Malmös modernaste områden med egen marina och avslappnande miljö. Skandinaviens högsta byggnad, Turning Torso, är belägen i Västra Hamnen. Byggnaden mäter 190 meter över havet och är skapad av den spanske ingenjören och konstnären Santiago Calatrava. Ifall du vill se Malmö och Köpenhamn från toppen av Turning Torso så är bästa möjligheten att boka mötesrum på en av de två översta våningarna; 53 och 54.
2. Slottet Malmöhus och dess slottsträdgård

2. Slottet Malmöhus och dess slottsträdgård

Slottet Malmöhus är Skandinaviens äldsta bevarade renässansslott och det grundades i mitten av 1500-talet. Här kan du vandra runt i en förträfflig riddarsal, intressant kanontorn, förskräckliga fängelsehålor och ett intressant museum. Det finns även ett akvarium med fiskar från alla världens hörn. I den gamla delen av Malmöhus slott kan du se hur människor bodde för 100-tals år sedan. Slottsträdgården är en ekologisk trädgård som är öppen för alla året runt. Den ansedda trädgården är belägen bakom Malmö Museum i de centrala delarna av staden. Här kan du både få inspiration, lugn och ro samt möjlighet att införskaffa plantor och växter till ett rimligt pris.
3. Tivoli i Köpenhamn

3. Tivoli i Köpenhamn

På under 50 minuter kan du vara framme på Tivoli i Köpenhamn. Danska Tivoli är Nordens äldsta nöjespark. Den grundades redan 1841 och öppnades för allmänheten två år senare. Det blev en succé redan första året då 175 000 gäster besökte nöjesparken. Idag har Tivoli drygt 4 miljoner besökare och tre säsonger; Halloween-tema, jultema och sommartema.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Malmö Sturup Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Malmö Sturup Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Malmö Sturup Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Malmö Sturup Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Malmö Sturup Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 142 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab

Vanliga frågor om hyrbilar på Malmö Sturup Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Malmö Sturup Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Malmö Sturup Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?