Biluthyrning på Köpenhamn Flygplats

 

Mest populära bilarna i Köpenhamn Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Köpenhamn Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Köpenhamn Flygplats

Adress

Lufthavnsboulevarden 5, 2770 Kastrup, Danmark
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:00
Helgdagar
07:00 - 23:00

Våra tjänster på Köpenhamn Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Koepenhamn Flygplats Internat vill ge dig ett hjärtligt välkomnande till den danska huvudstaden och se till att du får en trevlig vistelse i Köpenhamn. Med hjälp av vårt breda utbud av hyrbilar kan vi ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna ta dig runt regionen på ett enkelt sätt. Med en hyrbil från Koepenhamn Flygplats Internat kan du göra din resa på dina villkor utan att behöva ta hänsyn till bussavgångar eller taxipriser och du får större valfrihet när det kommer till din tid i landet. När du väljer att hyra bil vid Koepenhamn Flygplats Internat tar vi hand om dina behov från att du tar kontakt med oss tills du återvänder hem.
Hyra bil vid Koepenhamn Flygplats Internat

Hyra bil vid Koepenhamn Flygplats Internat

Med miljoner resenärer som reser till Köpenhamn varje år finns det också en stor variation vad gäller individuella behov av hyrbil. Vissa vill ha en snabb och bekväm bil för att ta sig mellan jobbmöten medan andra behöver en större familjebil för att barnen ska få plats. Oavsett vad du har för skäl till att besöka Köpenhamn ser vi på Sixt till att ordna en bil för dig när du vänder dig till vår biluthyrning vid Koepenhamn Flygplats Internat. Därför har vi kategorier som lyxbil, minivan, 4x4, sport och ekonomi för att du ska kunna välja fritt. Vi kan inte ge dig några garantier på att du får en specifikt önskad bilmodell, men du kan däremot välja bilmärke.
Köpenhamn, en skandinavisk klassiker

Köpenhamn, en skandinavisk klassiker

När du landar på flygplats Koepenhamn, eller Kastrup som den ofta kallas, har du nära till en rad olika aktiviteter som det klassiska tivolit och Köpenhamns zoo. Du kan också välja att slappna av med en pilsner eller en pölse. När du vänder dig till oss på Sixt för att hyra bil vid Koepenhamn Flygplats Internat kan du upptäcka Danmark på ditt eget sätt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Köpenhamn Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Köpenhamn Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Köpenhamn Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Köpenhamn Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Köpenhamn Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 2848 omdömen
Bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,5)
Vägen till Sixt
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Vanliga frågor om hyrbilar på Köpenhamn Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Köpenhamn Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Köpenhamn Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?