Biluthyrning
Punta Cana
Fäll ihop
Dominikanska republiken // Punta Cana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Punta Cana: Sixt biluthyrning online-bokning

Drömmer du dig bort till vackra stränder, magiska solnedgångar och ett varmt och skönt klimat? Då kan Dominikanska republiken vara något för dig. Vår biluthyrning i Punta Cana, den östligaste staden på ön, har allt du behöver för att kunna utforska öns alla intressanta platser. Genom att hyra en bil i Punta Cana kan du köra från den östliga staden Punta Cana hela vägen till huvudstaden Santo Domingo. Vi har personbilar, kombibilar och 4x4-bilar som är redo för alla typer av äventyr.

 
 • Punta Cana Flygplats
  Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Punta Cana Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Punta Cana

En fördel med att hyra en bil i Punta Cana är att du direkt får tillgång till områdets alla stränder och sevärdheter. Att själv kunna ta sig från boendet till en lockande strand med turkost vatten är en lyx. Vi ger dig även chansen att anpassa din hyrbil från Punta Cana med våra extratjänster. Du kan själv välja om bilen ska komma med navigator, ett utökat försäkringspaket, bilbarnstol eller en extra förare. Hos oss kan förare under 25 år köra bilen. Vi vill dock informera om att vi endast kan boka en bil från bilgruppen. Det innebär att du kanske inte får den specifika bilen du valde. Vårt utbud av bilar och våra extratjänster kan variera mellan alla våra kontor på ön.

Börja ditt äventyr idag genom att hyra en bil i Punta Cana på hemsidan

Det finns mer än bara sol och bad att hitta när du besöker denna del av Dominikanska republiken. Här finns även teater, golfbanor, äventyrsaktiviteter och delfinparker och mycket mer att utforska och ta del av. Med en hyrbil i Punta Cana kan du även besöka andra städer och områden. I huvudstaden Santo Domingo finns både gamla kloster och spännande fort att beskåda. Kom in till oss på Sixt så kan vi se till att du får en bil som har allt du behöver.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service