Biluthyrning
Georgien
Fäll ihop
Georgien
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Georgien Sixt Biluthyrning

Vi på Sixt är stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Georgien. Med ett flertal uthyrningskontor och en en omfattande fordonsflotta bestående av lyx- och ekonomifordon är vi övertygade om att du kommer att hitta en passande hyrbil i Georgien hos oss. Oavsett om du har vägarna förbi på grund av affärer eller semester är det en god idé att hyra bil i Georgien, så att du inte missar något av allt som finns att uppleva här.

Sixt biluthyrning i Georgien

Vi på Sixt erbjuder praktiska småbilar, stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner och robusta 4x4 för dig som vill hyra bil i Georgien. Därtill kan du lägga till någon eller några av våra populära tilläggstjänster. Vill du vara helt säker på att hitta vägen dit du ska vill du kanske hyra en bil i Georgien som är utrustad med satellitnavigering, och reser du med små barn är bilbarnstolar en bra grej.

Körregler i Georgien

Det största problemet med att köra bil i Georgien är för många att vägskyltar på landsbygden är skrivna med det georgiska alfabetet. Trafikreglerna är i regel samma som i större delen av Europa, även om laglydigheten inte alltid är så stark på detta område. Var uppmärksam på att omkörning på tvåfiliga vägar ofta sker i mitten av vägen, och då väntas bilar som är på väg att bli omkörda köra åt sidan för att ge plats. Likt i många andra länder är underhållet av vägnätet på landsbygden ofta eftersatt.

Vad man kan se med hyrbil i Georgien

Är du intresserad av histora och kultur är staden Mtskheta ett givet besöksmål. I den lilla staden 20 kilometer från Tbilisi antog georgierna kristendomen år 334 efter Kristus. Än i dag är Mtskheta huvudsätet för den georgiska ortodoxa kyrkan. På platsen där landets första kyrka låg, finns sedan år 1010 Svetitskhoveli, där flera gamla georgiska kungar ligger begravda. Fem kilometer från staden ligger Jvari, ett kloster från 500-talet beläget på en kulle. Utsikten härifrån är hänförande. Mer av den varan finns i Stepantsminda vid Kaybekberget. Missa inte Tsminda Samebis, belägen 2170 meter över havet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service