Biluthyrning i Tbilisi

 

Mest populära bilarna i Tbilisi

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tbilisi Int. Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Tbilisi

Sixt biluthyrning i Tbilisi

Sixt biluthyrning i Tbilisi

I hjärtat av Georgien finns den stora staden Tbilisi. Detta är landets huvudstad och här finns otaliga intressanta byggnader, museum och sevärdheter att besöka. Vi på Sixt kan hjälpa dig att utforska denna stad med någon av bilarna från vår fordonsflotta. Du kan hyra en bil i Tbilisi redan idag med hjälp av vår hemsida. Välj bland fordonskategorier som 4x4-bilar, kombibilar och personbilar.Våra bilar passar bra för olika ändamål och kan dessutom anpassas så att den hyrbil från Tbilisi du får har det du behöver. Om du ska köra ut i naturen, upp bland kullar och berg eller genom tuff terräng kan en fyrhjulsdriven bil passa dig perfekt. Se till att utrusta den med en navigator så att du alltid hittar fram till dina destinationer. Ska du hyra en bil i Tbilisi för att utforska staden med familjen kan du välja en bilbarnstol och dessutom anpassa bilens försäkring. Hos oss kan du även lägga till vår tjänst %u201DInternet to go%u201D för att alltid vara uppkopplad. Vi kan tyvärr inte garantera enskilda bilar utan endast en av bilarna från den kategori du har valt. Däremot ser vi alltid till att du får de tillvalstjänster du väljer.
Genom att hyra en bil i Tbilisi kan du se mer av både staden och landet

Genom att hyra en bil i Tbilisi kan du se mer av både staden och landet

Även om det finns en hel del att se och göra när du har en hyrbil i Tbilisi så kommer landet inte till sin fulla rätt förrän du får uppleva det vackra landskapet. Från vår biluthyrning i Tbilisi kan du köra till fortet Narikala och den stora parken precis bredvid fortet. Du kan även köra till någon av de otaliga kyrkorna som finns utspridda över hela landet. Kyrkorna kan dyka upp på de mest avlägsna och otippade platser över hela Georgien. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med en bil när du anländer till vårt kontor .
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tbilisi

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Tbilisi?
För att hyra en bil hos SIXT på Tbilisi så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tbilisi.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tbilisi?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tbilisi. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Tbilisi

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tbilisi?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Tbilisi?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tbilisi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tbilisi

Visa mer