Biluthyrning på Tbilisi

 

Mest populära bilarna i Tbilisi

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tbilisi, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Tbilisi

Adress

44 Kote Abkhazi St, 0105 Tbilisi, Georgien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
10:00 - 18:00
lör
11:00 - 14:00

Våra tjänster på Tbilisi

Vi på Sixt önskar dig välkommen till Tbilisi

Vi på Sixt önskar dig välkommen till Tbilisi

Huvudstaden i Georgien, Tbilisi, är en vacker plats fylld med spännande aktiviteter och vackra sevärdheter. Vår biluthyrning i Tbilisi ligger nära flera av stadens populära monument, exempelvis området Metekhi och fortet Narikala. Du kan hyra en bil i Tbilisi för att enklare kunna utforska alla dessa platser och många mer, kom in till oss för att hämta ut en bil eller förboka den här via vår hemsida. Kom ihåg att du både kan hämta och lämna bilen när som helst under dygnet.
Att hyra en bil i Tbilisi gör det enklare att utforska landet

Att hyra en bil i Tbilisi gör det enklare att utforska landet

Detta är ett fantastiskt land att utforska med en hyrbil från Tbilisi. Du behöver inte köra långt från stadskärnan för att komma till vacker natur, lummiga skogar och härliga småbyar. Vi på Sixt erbjuder personbilar, kombibilar och minibussar som täcker alla behov för stadskörning. Om du däremot vill hyra en bil från Tbilisi för att utforska landsbygden och alla spännande sevärdheter utanför huvudstaden kan vi rekommendera våra SUV:ar och 4x4-bilar. Vi bjuder på mellan 150 till 250 fria kilometer per dag beroende på hur länge du ska bilen. Använd hemsidan för att boka en hyrbil från Tbilisi men observera att vi bara kan lägga undan en bil från den valda bilkategorin, inte nödvändigtvis den bilmodell du väljer ut. En fördel med vår onlinebokning är att du även kan välja tillvalstjänster direkt. Skräddarsy bilens utrustning och se till att den passar just din bilresa perfekt. Vi erbjuder bilbarnstolar, GPS-navigator och vår populära tjänst "Internet to Go". Hämta ut din hyrbil i Tbilisi hos oss på Sixt, vi ser alltid fram emot att få lämna över bilnycklar till nyfikna besökare.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Tbilisi

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Tbilisi?
För att hyra en bil hos SIXT på Tbilisi så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tbilisi.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Tbilisi?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Tbilisi

Kan jag boka en bil för en längre tid på Tbilisi?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Tbilisi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Tbilisi

Visa mer