Biluthyrning på Tbilisi Int. Flygplats

 

Mest populära bilarna i Tbilisi Int. Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tbilisi Int. Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Tbilisi Int. Flygplats

Adress

Arrival Hall, 0149 Tbilisi, Georgien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Tbilisi Int. Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen att hyra bil hos Sixt biluthyrning på Tbilisi Internationella Flygplats. Vi erbjuder en förstklassig biluthyrning med god service och förmånliga priser på såväl premiumbilar som på enklare fordonsvarianter. När du ska hyra bil på Tbilisi Internationella Flygplats får du välja mellan kategorierna personbilar och kombibilar samt 4x4. Dessutom kan du välja bland våra många tilläggstjänster som GPS, tilläggsförsäkring, extra förare och barnbilstolar. Vänligen notera att vid hyra av bil på Tbilisi Internationella Flygplats garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell. Det är med andra ord både enkelt och smidigt att hyra bil på Tbilisi Internationella Flygplats!
Hämta din hyrbil på TBS, Tbilisi Internationella Flygplats

Hämta din hyrbil på TBS, Tbilisi Internationella Flygplats

Tbilisi Internationella Flygplats kallas ibland även för Shota Rustaveli Tbilisi International Airport eller Novo Alexeyevka International Airport. Flygplatsen ligger 17 kilometer sydost om Georgiens huvudstad Tbilisi. På Sixt bjuder vi på en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen, vilket innebär att vi möter dig personligen i ankomsthallen. Håll utkik efter Sixt-skylten i närheten av turistinformationen på vänster sida. Glöm därför inte att i samband med din bokning meddela oss ditt flightnummer och dina kontaktuppgifter.
Se mer av Tbilisi och Georgien med din hyrbil

Se mer av Tbilisi och Georgien med din hyrbil

Från vår biluthyrning på Tbilisi Internationella Flygplats tar du dig enkelt in till Tbilisis centrum. Här, på Elikullen, är det svårt att missa den heliga treenighetskatedralen Sameba, som är en av de högsta ortodoxa kyrkorna i hela världen. Den enorma katedralen invigdes så sent som år 2004. Kvarteret Avlabari, där kyrkan åtefinns, har på senare år blivit ett av Tbilisis trendigaste områden. På kullen som blickar ner över Hjältarnas Torg ligger Tbilisis cirkus, där georgiska och utländska cirkusartister uppträder inför utsålda läktare. Strax utanför staden ligger fästningen Narikala, vars historia går tillbaka ända till 300-talet. I närheten ligger även Georgiens nationella botaniska trädgård, som anlades redan på 1600-talet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Tbilisi Int. Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Tbilisi Int. Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Tbilisi Int. Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tbilisi Int. Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Tbilisi Int. Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 14 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Tbilisi Int. Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Tbilisi Int. Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Tbilisi Int. Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Tbilisi Int. Flygplats

Visa mer