Biluthyrning
Tbilisi
Fäll ihop
Georgien // Tbilisi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tbilisi: Sixt biluthyrning online-bokning

I hjärtat av Georgien finns den stora staden Tbilisi. Detta är landets huvudstad och här finns otaliga intressanta byggnader, museum och sevärdheter att besöka. Vi på Sixt kan hjälpa dig att utforska denna stad med någon av bilarna från vår fordonsflotta. Du kan hyra en bil i Tbilisi redan idag med hjälp av vår hemsida. Välj bland fordonskategorier som 4x4-bilar, kombibilar och personbilar.

 
 • Tbilisi Internationella Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  0149 Tbilisi

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Tbilisi

  Sixt Biluthyrning
  44 Kote Abkhazi St
  0105 Tbilisi

  Må. - Fr.10:00 - 18:00
  Lö.11:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Tbilisi

Våra bilar passar bra för olika ändamål och kan dessutom anpassas så att den hyrbil från Tbilisi du får har det du behöver. Om du ska köra ut i naturen, upp bland kullar och berg eller genom tuff terräng kan en fyrhjulsdriven bil passa dig perfekt. Se till att utrusta den med en navigator så att du alltid hittar fram till dina destinationer. Ska du hyra en bil i Tbilisi för att utforska staden med familjen kan du välja en bilbarnstol och dessutom anpassa bilens försäkring. Hos oss kan du även lägga till vår tjänst %u201DInternet to go%u201D för att alltid vara uppkopplad. Vi kan tyvärr inte garantera enskilda bilar utan endast en av bilarna från den kategori du har valt. Däremot ser vi alltid till att du får de tillvalstjänster du väljer.

Genom att hyra en bil i Tbilisi kan du se mer av både staden och landet

Även om det finns en hel del att se och göra när du har en hyrbil i Tbilisi så kommer landet inte till sin fulla rätt förrän du får uppleva det vackra landskapet. Från vår biluthyrning i Tbilisi kan du köra till fortet Narikala och den stora parken precis bredvid fortet. Du kan även köra till någon av de otaliga kyrkorna som finns utspridda över hela landet. Kyrkorna kan dyka upp på de mest avlägsna och otippade platser över hela Georgien. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med en bil när du anländer till vårt kontor .

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service