Biluthyrning
Tbilisi Int. Flygplats
Fäll ihop
Georgien // Tbilisi // Tbilisi Internationella Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Tbilisi Internationella Flygplats - Sixt biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Arrival Hall
  0149 Tbilisi GE +995-322439911
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: TBS
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Varmt välkommen att hyra bil hos Sixt biluthyrning på Tbilisi Internationella Flygplats. Vi erbjuder en förstklassig biluthyrning med god service och förmånliga priser på såväl premiumbilar som på enklare fordonsvarianter. När du ska hyra bil på Tbilisi Internationella Flygplats får du välja mellan kategorierna personbilar och kombibilar samt 4x4. Dessutom kan du välja bland våra många tilläggstjänster som GPS, tilläggsförsäkring, extra förare och barnbilstolar. Vänligen notera att vid hyra av bil på Tbilisi Internationella Flygplats garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell. Det är med andra ord både enkelt och smidigt att hyra bil på Tbilisi Internationella Flygplats!

Hämta din hyrbil på TBS, Tbilisi Internationella Flygplats

Tbilisi Internationella Flygplats kallas ibland även för Shota Rustaveli Tbilisi International Airport eller Novo Alexeyevka International Airport. Flygplatsen ligger 17 kilometer sydost om Georgiens huvudstad Tbilisi. På Sixt bjuder vi på en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen, vilket innebär att vi möter dig personligen i ankomsthallen. Håll utkik efter Sixt-skylten i närheten av turistinformationen på vänster sida. Glöm därför inte att i samband med din bokning meddela oss ditt flightnummer och dina kontaktuppgifter.

Se mer av Tbilisi och Georgien med din hyrbil

Från vår biluthyrning på Tbilisi Internationella Flygplats tar du dig enkelt in till Tbilisis centrum. Här, på Elikullen, är det svårt att missa den heliga treenighetskatedralen Sameba, som är en av de högsta ortodoxa kyrkorna i hela världen. Den enorma katedralen invigdes så sent som år 2004. Kvarteret Avlabari, där kyrkan åtefinns, har på senare år blivit ett av Tbilisis trendigaste områden. På kullen som blickar ner över Hjältarnas Torg ligger Tbilisis cirkus, där georgiska och utländska cirkusartister uppträder inför utsålda läktare. Strax utanför staden ligger fästningen Narikala, vars historia går tillbaka ända till 300-talet. I närheten ligger även Georgiens nationella botaniska trädgård, som anlades redan på 1600-talet.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Tbilisi Int. Flygplats TBS Arrival Hall 0149 Tbilisi 41.669167, 44.954722 +995-322439911

Sixtkontoret Tbilisi Int. Flygplats TBS

Arrival Hall
0149 Tbilisi
 
Tel. +995-322439911

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service