Biluthyrning
Corfu
Fäll ihop
Grekland // Corfu
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Corfu: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Korfu. Vi erbjuder ett brett bilutbud med fordonskategorier som personbilar och kombibilar, 4x4-bilar, sportbilar och cabrioleter. Boka en passande bil från vår uthyrning i Korfu redan idag och se fram emot en flexibel resa i vackra Grekland.

 
 • Korfu Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Må. - Sö.08:00 - 21:00
  Helgdag08:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Korfu, Grekland

När du väljer att hyra en bil i Korfu inkluderar vi en bilförsäkring från tredje part samt obegränsade kilometer. Med hjälp av våra tillvalstjänster kan du även utöka din skadeförsäkring, boka reducerad självrisk vid stöld, registrera en extra förare eller utrusta din bil med passande barnstolar. Oavsett om du reser själv eller med hela familjen kan det underlätta att utrusta din hyrda bil med en navigator. Även om det går smidigt att ta sig runt på Korfu och till dess närliggande sevärdheter känns det alltid mycket säkrare att ha en navigator som hjälper dig att hitta rätt längs vägarna. Vi kan inte garantera enskilda bilmodeller, men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från ditt val av fordonsgrupp.

Utforska kustlandskapet med en hyrbil på Korfu

Ön Korfu är en populär destination i Greklands övärld, där även öns huvudort heter Korfu. Ön är välkänd för sitt vackra landskap och sina miljontals olivträd och är även känd som den frodigaste av de grekiska öarna. Det är något som du snabbt kommer att upptäcka med en hyrbil på Korfu. Du behöver nämligen inte köra långt förrän du hittar en vacker strand, en fantastisk vy eller en intressant sevärdhet. Genom att hyra bil på Korfu från oss på Sixt kan du utan problem köra längst med öns vackra kust. Kör till kuststäderna Dassia och Kassiopi norr om staden Korfu. Du når Dassia på bara 20 minuters bilfärd och Kassiopi på en timme, men du kommer med hög sannolikhet att vilja göra små stopp längs med vägen för att beundra det vackra landskapet. Varmt välkommen att upptäcka denna vackra ö med en egen hyrbil på Korfu!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service