Biluthyrning
Thessaloniki Flygplats
Fäll ihop
Grekland // Thessaloniki // Thessaloniki Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Thessaloniki Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki GR +30-2310476508
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: SKG
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 

Hämta upp din bil direkt hos Sixt efter att flyget landat på Thessaloniki flygplats. Som förare ges du en rad hyrbilsmöjligheter då du väljer att hyra bil på Thessaloniki flygplats. På Sixt finns en rad olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Boka en personbil eller kombibil, eller vad sägs om en sportbil, cabriolet eller 4x4? Det går även att göra flera olika typer av tilläggstjänster på vår biluthyrning på Thessaloniki flygplats. Med dessa tillvalsfunktioner är det möjligt att skräddarsy en lösning efter just dina behov. Att hyra bil på Thessaloniki flygplats är ett smart val för sig som är resenär i landet oavsett om du är här på semester eller affärsresa.

Hyra bil Thessaloniki flygplats

Flygplats Thessaloniki är belägen ca 16 kilometer sydost om staden Thessaloniki. På den internationella flygplatsen avgår flygningar till en rad olika destinationer runt om i Europa. Vi på Sixt biluthyrning Thessaloniki flygplats hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna påbörja färden i landet. Du hämtar upp ditt hyrfordon på vårt kontor på Thessaloniki flygplats. Besök vår webb för att boka din bil. Med en egen hyrbil från Thessaloniki flygplats är du redo att upptäcka allt som regionen har att erbjuda.

Upplev det bästa av Grekland

Romantiska gränder, historiska sevärdheter och rikt nöjesliv. Thessaloniki har något för alla. Det så kallade Vita Tornet har blivit något av en symbol för staden och är så klart ett måste att se. Det Bysantinska Museet är annat tips för den historieintresserade liksom Det Arkeologiska Museet och man får så klart inte heller missa statyn av Alexander den store. Galerius triumfbåge byggdes redan 305 e.Kr. och är ett monument över kejsaren Galerius och det berömda verket ligger i den sydöstra delen av staden. Staden lockar även med shopping och många mysiga kaféer och restauranger.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Thessaloniki Flygplats SKG Makedonia AP,Mikras Thessalon. 551 03 Thessaloniki 40.521135, 22.969603 +30-2310476508

Sixtkontoret Thessaloniki Flygplats SKG

Makedonia AP,Mikras Thessalon.
551 03 Thessaloniki
 
Tel. +30-2310476508

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service