Biluthyrning
Reykjanesbaer
Fäll ihop
Island // Reykjanesbaer
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Reykjanesbaer: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Reykjanesbaer. Från vårt kontor på den isländska västkusten erbjuder vi både ekonomi- och lyxbilar. Du kan välja bland förstklassiga sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar, samt smidiga personbilar och kombibilar.

 
 • Keflavik Flygplats
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Må. - Sö.06:00 - 18:00
  Helgdag06:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Keflavik Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Må. - Sö.06:00 - 18:00
  Helgdag06:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil från Sixt biluthyrning i Reykjanesbaer

Hos oss på Sixt kan du välja bland flera praktiska tillvalstjänster för din hyrbil i Reykjanesbaer. Vi har bland annat möjlighet att utrusta din bil med både navigator och bilbarnstol. Dessa passar bra att använda om du besöker Island med familjen eller om du vill kunna hitta fram till dina affärsmöten utan problem. Vi inkluderar vinterdäck om underlaget är halt samt 100 fria kilometer per dag. Du kan även lägga till olika typer av skyddspaket, utöka bilförsäkringen och registrera en extra förare. När du ska hyra bil i Reykjanesbaer bör du tänka på att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Vi ser dock alltid till att tillhandahålla en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Våra bilar och våra tillvalstjänster varierar beroende på vilket kontor i landet du besöker.

Utforska Island med en hyrbil från Reykjanesbaer

Genom att hyra bil i Reykjanesbaer har du ett stort utbud av spännande utflyktsmål att välja mellan. Du kan bland annat köra till Viking World museum. Här hittar du bland annat en storskalig kopia av vikingaskeppet Islendingur. Ett annat intressant museum är Reyjkjanesbaer historiska museum i Keflavik. Du kan även köra din hyrbil från Reykjanesbaer till huvudstaden Reykjavik, en bilresa som bara tar cirka 40 minuter. Boka en bil hos oss på Sixt redan idag. Vårt kontor i Reykjanesbaer har bilar som passar för alla typer av vistelser.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service