Biluthyrning på Keflavik Flygplats

 

Mest populära bilarna i Keflavik Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Keflavik Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Keflavik Flygplats

Adress

Blikavöllur 5, 235 Reykjanesbaer, Island
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 18:00
Helgdagar
06:00 - 18:00

Våra tjänster på Keflavik Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Keflavik Flygplats är belägen så att man kan nå den direkt när man kommer ut efter att ha hämtat eventuellt bagage från flygresan. Här finns ett flertal bilar i olika storlekar att välja mellan, i olika segment från ekonomi till roliga suvar, för att möta kraven och behoven från olika kunder. Med en hyrbil på Keflavik Flygplats kan du ta dig runt till de olika samhällena på ön och njuta av vad landet har att erbjuda. Flygplats Reykjanesbaer är landets största och här landar många flyg från både Nordamerika och Europa.
Bokning och hämtning

Bokning och hämtning

När man ska hyra bil på Keflavik Flygplats bokar man med fördel innan man kommer dit, via telefon eller hemsida. Man väljer då en bil i en viss kategori att boka, inte en specifik modell, och när man kommer till Reykjanesbaer med flyget så står det en bil hos Sixt och väntar på en. Vår biluthyrning på Keflavik Flygplats har mycket generösa öppettider, faktiskt dygnet runt alla dagar. Inkluderade kilometer är begränsat till 100 kilometer första dagen för de flesta modeller, men hyr man fler dagar så är det en längre körsträcka som ingår, och 100 kilometer räcker ganska långt på en ö som denna.
Att se och göra med hyrbil på Island

Att se och göra med hyrbil på Island

Att hyra bil på Keflavik Flygplats möjliggör för en att ta sig runt och besöka de platser man vill. Landet är känt för vacker och mycket speciell natur med varma källor och stora glaciärer, men samtidigt en väderlek som gör att det ofta är skönt att sitta i en bil. Och har man varit ute och det är kallt och blåsigt så är det riktigt skönt att sätta sig i en hyrbil med värme i sätet. Sixt ser fram emot att hjälpa dig med att hyra bil på Keflavik Flygplats.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Keflavik Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Keflavik Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Keflavik Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Keflavik Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Keflavik Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 1123 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,4)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar på Keflavik Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Keflavik Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Keflavik Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Keflavik Flygplats

Visa mer