Biluthyrning i Reykjavik

 

Mest populära bilarna i Reykjavik

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Keflavik Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Reykjavik

Att hyra bil i Reykjavik med Sixt

Att hyra bil i Reykjavik med Sixt

Se mer av Island med Sixt biluthyrning i Reykjavik. I detta fantastiska land är det en nödvändighet att kunna ta sig runt med bil så att man kan välja sina egna rutter. Den storslagna naturen bjuder in till turer med en cabriolet, även om säsongen är begränsad. Bland våra bilkategorier hittar du förstås 4x4, ekonomi och minibuss när du vill hyra bil i Reykjavik. Sixt erbjuder även bilkategorier som lyxbil på vår biluthyrning i Reykjavik. Förutom själva bilen är det vanligt att man vill göra tillvalstjänster till sin hyrbil i Reykjavik. Sådant som försäkringar, barnstolar eller en GPS-navigator är för många viktigt för att göra resan mer bekväm. Island är trots sitt lilla omfång perfekt för att köra bil. Det är enkelt att ta sig runt hela ön när man vill hyra bil i Reykjavik. Var vänlig att notera att det förekommer lokala avvikelser av både bilkategorier och tilläggstjänster. För att vara säker på tillgängligheten är det bäst att se efter på vår hemsida eller app när du gör din bokning.
Med hyrbil i Reykjavik

Med hyrbil i Reykjavik

Reykjavik är en speciell stad. Med en otrolig kulturell spännvidd finner du här något för alla smaker. Vår biluthyrning i Reykjavik är därför en perfekt start på resan oavsett om du reser privat eller i jobbet. För den som behöver koppla av och hitta sitt inre lugn är Laugardalur en bra början. Det finns ingenting ett bad inte kan bota. Man ska heller inte missa ett besök på någon av de många välrenommerade restaurangerna i Reykjavik. Strax utanför staden finner man Perlan som även är en intressant utkikspunkt. Den som gillar att promenera kan annars besöka Heiðmörk och på samma gång få se mycket av den storslagna naturen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Reykjavik

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Reykjavik?
För att hyra en bil hos SIXT på Reykjavik så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Reykjavik.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Reykjavik?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Reykjavik. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 1123 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,4)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Reykjavik

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Reykjavik?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Reykjavik?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Reykjavik?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Reykjavik

Visa mer