Biluthyrning i Reykjanesbaer

 

Mest populära bilarna i Reykjanesbaer

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Keflavik Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Reykjanesbaer

Skräddarsy din hyrbil från Sixt biluthyrning i Reykjanesbaer

Skräddarsy din hyrbil från Sixt biluthyrning i Reykjanesbaer

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Reykjanesbaer. Från vårt kontor på den isländska västkusten erbjuder vi både ekonomi- och lyxbilar. Du kan välja bland förstklassiga sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar, samt smidiga personbilar och kombibilar.Hos oss på Sixt kan du välja bland flera praktiska tillvalstjänster för din hyrbil i Reykjanesbaer. Vi har bland annat möjlighet att utrusta din bil med både navigator och bilbarnstol. Dessa passar bra att använda om du besöker Island med familjen eller om du vill kunna hitta fram till dina affärsmöten utan problem. Vi inkluderar vinterdäck om underlaget är halt samt 100 fria kilometer per dag. Du kan även lägga till olika typer av skyddspaket, utöka bilförsäkringen och registrera en extra förare. När du ska hyra bil i Reykjanesbaer bör du tänka på att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Vi ser dock alltid till att tillhandahålla en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Våra bilar och våra tillvalstjänster varierar beroende på vilket kontor i landet du besöker.
Utforska Island med en hyrbil från Reykjanesbaer

Utforska Island med en hyrbil från Reykjanesbaer

Genom att hyra bil i Reykjanesbaer har du ett stort utbud av spännande utflyktsmål att välja mellan. Du kan bland annat köra till Viking World museum. Här hittar du bland annat en storskalig kopia av vikingaskeppet Islendingur. Ett annat intressant museum är Reyjkjanesbaer historiska museum i Keflavik. Du kan även köra din hyrbil från Reykjanesbaer till huvudstaden Reykjavik, en bilresa som bara tar cirka 40 minuter. Boka en bil hos oss på Sixt redan idag. Vårt kontor i Reykjanesbaer har bilar som passar för alla typer av vistelser.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Reykjanesbaer

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Reykjanesbaer?
För att hyra en bil hos SIXT på Reykjanesbaer så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Reykjanesbaer.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Reykjanesbaer?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Reykjanesbaer. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 1112 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,4)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Reykjanesbaer

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Reykjanesbaer?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Reykjanesbaer?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Reykjanesbaer?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Reykjanesbaer

Visa mer