Biluthyrning
Reykjavik
Fäll ihop
Island // Reykjavik
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Reykjavik: Sixt biluthyrning online-bokning

Se mer av Island med Sixt biluthyrning i Reykjavik. I detta fantastiska land är det en nödvändighet att kunna ta sig runt med bil så att man kan välja sina egna rutter. Den storslagna naturen bjuder in till turer med en cabriolet, även om säsongen är begränsad. Bland våra bilkategorier hittar du förstås 4x4, ekonomi och minibuss när du vill hyra bil i Reykjavik. Sixt erbjuder även bilkategorier som lyxbil på vår biluthyrning i Reykjavik.

 
 • Keflavik Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Må. - Sö.06:00 - 18:00
  Helgdag06:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Reykjavik Krokhals

  Sixt Biluthyrning
  Krokhals 9
  110 Reykjavik

  Må. - Sö.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Reykjavik med Sixt

Förutom själva bilen är det vanligt att man vill göra tillvalstjänster till sin hyrbil i Reykjavik. Sådant som försäkringar, barnstolar eller en GPS-navigator är för många viktigt för att göra resan mer bekväm. Island är trots sitt lilla omfång perfekt för att köra bil. Det är enkelt att ta sig runt hela ön när man vill hyra bil i Reykjavik. Var vänlig att notera att det förekommer lokala avvikelser av både bilkategorier och tilläggstjänster. För att vara säker på tillgängligheten är det bäst att se efter på vår hemsida eller app när du gör din bokning.

Med hyrbil i Reykjavik

Reykjavik är en speciell stad. Med en otrolig kulturell spännvidd finner du här något för alla smaker. Vår biluthyrning i Reykjavik är därför en perfekt start på resan oavsett om du reser privat eller i jobbet. För den som behöver koppla av och hitta sitt inre lugn är Laugardalur en bra början. Det finns ingenting ett bad inte kan bota. Man ska heller inte missa ett besök på någon av de många välrenommerade restaurangerna i Reykjavik. Strax utanför staden finner man Perlan som även är en intressant utkikspunkt. Den som gillar att promenera kan annars besöka Heiðmörk och på samma gång få se mycket av den storslagna naturen.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service