Biluthyrning
Brindisi
Fäll ihop
Italien // Brindisi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Brindisi: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vackra Brindisi, en av kuststäderna vid den italienska klackens östkust. Vår biluthyrning i Brindisi ser till att du kan utforska och upptäcka den vackra regionen på egen hand. Vi har ett stort antal fordonsmodeller som du kan välja mellan när du besöker vår biluthyrning i Brindisi, bland annat personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och stora minibussar när du behöver ha mer plats än vanligt. Använd vår hemsida för att se vilka bilar vi erbjuder under den tiden du ska besöka staden.

 
 • Brindisi Flygplats
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Brindisi Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till Sixt biluthyrning i Brindisi

När du ska hyra bil i Brindisi gör du det enkelt genom att reservera en bil här på nätet. Till din hyrbil i Brindisi kan du även välja bland praktiska tilläggstjänster för att anpassa bilen efter just din resa. Våra kontor på plats bjuder på fria kilometer när du ska hyra bil i Brindisi. Du kan även välja om du vill lägga till olika försäkringar, bilbarnstolar eller om du vill att ytterligare en förare ska kunna köra er hyrbil i Brindisi. Tjänsterna varierar mellan våra olika kontor. Observera att vi reserverar en bil från den valda kategorin, dock inte specifika bilmodeller.

Utforska den italienska klacken med en hyrbil från Brindisi

Genom att hyra en bil i Brindisi kan du köra till flera av de vackra sevärdheterna i både staden och närområdet. Här finns gamla fästningar, tusenåriga kyrkor, en härlig marknad och ett flertal museum som är väl värda ett besök. Från Brindisi kan du bland annat fortsätta söderut för att komma till staden Lecce. Ett tips är att även köra till Polignano A Mare, en liten mysig by precis vid kusten. Oavsett om du påbörjar din resa hos vår biluthyrning i Brindisi Flygplats eller kontoret i närliggande Ostuni kan vi se till att du får en bil som passar perfekt för just din resa. Välkommen att boka din bil redan idag.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service