Biluthyrning i Kosovo

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Utgå ifrån någon av dessa platser i Kosovo

Upptäck Kosovo

Sixt biluthyrning i Kosovo

Sixt biluthyrning i Kosovo

Vi på Sixt vill ge dig chansen att underlätta transport och logistik genom att hyra bil i Kosovo. Med en bil är du inte längre bunden till bussavgångar eller taxifärder. Istället kan du planera din resa individuellt och ta hänsyn till dina egna behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt hyrbil i Kosovo tack vare vår stora flotta av bilar. Vi har bilar som person- och kombibilar och 4x4 tillgängliga för uthyrning och vi ger dig gärna råd när det gäller att hyra bil i Kosovo.Det är viktigt att hitta rätt bil för att din resa ska bli optimalt lyckad, men det finns också andra bitar som spelar in i den totala upplevelsen. Dit räknas tilläggstjänster och extrautrustning som vi alltid ser till att erbjuda våra kunder. Om du exempelvis vill ha en bilbarnstol eller en GPS installerad i din bil innan du hämtar upp den behöver du bara meddela oss först. Vi ordnar det utifrån dina preferenser när du vill hyra bil i Kosovo.
Körtips i Kosovo

Körtips i Kosovo

Som trafikant i ett nytt land gäller det att ha koll på trafikreglerna. Det kan vara värt att påminna sig om de viktigaste punkterna innan du ger dig av.
- Det är nolltolerans mot rattfylla. Det innebär att det inte finns utrymme för någon promillehalt av alkohol alls när du sätter dig vid ratten.
- Det är olagligt att prata i mobiltelefon eller skicka sms samtidigt som du kör.
Det är lag på att ha med sitt rätt dokument, som körkort och registreringsbevis, när du kör bilen.
Se hela Kosovo med hyrbil

Se hela Kosovo med hyrbil

Med en hyrbil i Kosovo ligger hela landet framför dina fötter. Du kan enkelt ta dig från gräns till gräns under en dag. Pristina är huvudstaden som med sitt universitet är hem åt en sprudlande kafékultur och ett hektiskt nattliv. Om du är ute efter mer avslappnande aktiviteter kan du bege dig till staden Peja i väst som bjuder på ett historiskt perspektiv med både ottomanska och serbisk-ortodoxa influenser. På Sixt biluthyrning i Kosovo svarar vi dig gärna på dina frågor.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Kosovo
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Kosovo?
För att hyra en bil hos SIXT på Kosovo så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kosovo.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Kosovo?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 608 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Kosovo

Kan jag boka en bil för en längre tid i Kosovo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Kosovo?

Se våra biluthyrningsplatser i Kosovo

Visa mer

Se var vi befinner oss på flygplatsen i Kosovo

Visa mer