Biluthyrning i Pristina

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Pristina

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Pristina Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Pristina

Med Sixt biluthyrning kan du se mer av både staden och landet

Med Sixt biluthyrning kan du se mer av både staden och landet

Pristina, huvudstaden i Kosovo, är en vacker stad fylld med intressanta sevärdheter. Det finns många fördelar med att hyra en bil i Pristina, speciellt om du vill besöka alla de vackra platserna i regionen. Vi har flera kontor i staden som du kan välja mellan, bland annat på Pristina flygplats. Med hjälp av våra praktiska kombibilar, personbilar, SUV och minibussar i både ekonomi- och premiumklass kan du hyra en bil från Pristina som passar just din vistelse.När du ska hyra en bil i Pristina hos oss på Sixt finns det vissa saker du bör tänka på. Först och främst har vi olika åldersgränser för att köra våra bilar. Om du vill ha en lyxbil måste du oftast vara minst 25 år gammal. När du bokar din hyrbil i Pristina via vår hemsida kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från samma bilkategori. Vi bjuder alltid på en obegränsad körsträcka så att du ska kunna utforska Kosovo fullt ut under din vistelse. Lägg gärna till extratjänster när du bokar. En GPS kan vara ovärderlig för dig som inte känner till staden så väl, oavsett om du är här för att göra affärer eller för att spendera semestern. Vi har flera tillvalstjänster som du kan välja mellan när du ska boka en hyrbil i Pristina. Dessa kan skilja sig mellan kontoren i staden.
Kosovo, ett vackert land med historiska rötter

Kosovo, ett vackert land med historiska rötter

Även om huvudstaden är en spännande plats att utforska så hittar du de vackraste sevärdheterna utanför stadsgränserna. Söder om staden, cirka 20 minuter med bil, finner du klostret i Gracanica. Detta medeltida monument grundades av Serbiens konung under det tidiga 1300-talet och det tillhör idag Unescos världsarvslista. Det finns flera historiska kloster att besöka i landet, bland annat Visoki De%u010Dani som ligger vid nationalparken Prokletije. Här hittar du höga berg och mäktiga vyer, väl värt den långa bilturen på cirka tre och en halv timme från vår biluthyrning i Pristina.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Pristina
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Pristina?
För att hyra en bil hos SIXT på Pristina så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Pristina.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Pristina?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Pristina. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

VW Golf 7
VW Golf 7
Mercedes E-220d
Mercedes E-220d
BMW 7er Aut.
BMW 7er Aut.
Audi Q7 3X S-Line
Audi Q7 3X S-Line
BMW X6 Aut.
BMW X6 Aut.
Vanliga frågor om hyrbilar i Pristina
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Pristina?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Pristina?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Pristina?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Pristina

Visa mer