Biluthyrning på Pristina Flygplats

 

Mest populära bilarna i Pristina Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Pristina Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Pristina Flygplats

Adress

Rruga e Aeroportit, 100 70 Vrellë, Lipjan, Kosovo
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 00:00
Helgdagar
08:00 - 00:00

Våra tjänster på Pristina Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning vid Pristina Flygplats erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster och en kompetent service. Sixt är stolta över att kunna erbjuda premiumbilar till förmånliga priser i Kosovo. När du ska hyra bil vid Pristina Flygplats kan du välja mellan fordonskategorierna personbilar och kombibilar samt 4x4. Dessutom erbjuder vi en rad olika tilläggstjänster, exempelvis satellitnavigering, obegränsad milkostnad, extraförsäkring och barnstolar. Var god och lägg märke till att vid hyra av bil vid Pristina Flygplats garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik hyrbilsmodell. Varmt välkommen att hyra bil hos oss på Sixt!
Smidig upphämtning av din hyrbil på Pristina Internationella Flygplats

Smidig upphämtning av din hyrbil på Pristina Internationella Flygplats

Pristina Internationella Flygplats, eller Aeroporti Nderkombetar i Prishtines Adem Jashari, som den heter på albanska, ligger ungefär 15 kilometer sydväst om staden Pristina. Flygplatsens namn förkortas PRN. När du har landat hittar du enkelt Sixt Biluthyrning på Pristina Flygplats rakt fram i den stora ankomsthallen. Vi ser fram emot ditt besök!
Upptäck natur och kultur runt staden Pristina med en hyrbil från Sixt

Upptäck natur och kultur runt staden Pristina med en hyrbil från Sixt

Att hyra bil på Pristina Flygplats är ett smart sätt att inleda din vistelse i Pristina med omnejd. Många besökare inleder sin resa med att se det kända monumentet Newborn, som kom till i samband med Kosovos självständighet år 2008. Det nio ton tunga monumentet består av tredimensionella versaler som skulpturalt stavar till det engelska ordet NEWBORN. Missa inte heller Pristinas turkiska bad, Hamami i madh i Prishtines. Detta badhus byggdes på 1400-talet, då Pristina var en stad i det osmanska riket. Intill badet ligger den ståtliga moskén Sultan Mehmet Fatih från samma tidsepok. Är du sugen på en dagsutflykt rekommenderas Germiaparken, nordost om Pristina. Här kan du njuta av den vackra naturen och beundra artrikedomen av såväl växter som djur. Området är även en populär plats att för picknick med nära och kära. Något längre bort ligger klostret Gracanica, som står med på Unescos världsarvslista. Välkommen att smidigt utforska Pristinas natur och kultur med en hyrbil från Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Pristina Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Pristina Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Pristina Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Pristina Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Pristina Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 668 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 7er Aut.
BMW 7er Aut.
Mercedes E-220d
Mercedes E-220d
BMW X6 Aut.
BMW X6 Aut.
VW Golf 7
VW Golf 7

Vanliga frågor om hyrbilar på Pristina Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Pristina Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Pristina Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Pristina Flygplats

Visa mer