Biluthyrning
Krk
Fäll ihop
Kroatien // Krk
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Krk: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt biluthyrning i Krk, Kroatien, har du chansen att uppleva mer av denna fantastiska semesterö. I hyrbil får du maximal flexibilitet och komfort, vilket gör det möjligt för dig att få mer ut av din resa oavsett om du har privata eller jobbrelaterade ärenden. Det är viktigt för oss på Sixt kan erbjuda en hyrbil i Krk för alla smaker. Därför kan du välja på alltifrån konventionella bilmodeller som ekonomi, 4x4 och minibuss, eller sådant som en lyxbil när du vill hyra bil i Krk. Det varma klimatet upplevs emellertid mest och bäst ifrån en cabriolet.

 
 • Rijeka Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Krk

Förutom själva bilkategorin finner du även ett brett utbud av tilläggstjänster hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Krk erbjuder förstås flera olika försäkringslösningar så du kan känna dig trygg i din hyrbil. I Kroatien kan det även vara bekvämt med en GPS om man inte känner att man hittar. Till din hyrbil i Krk kan du självklart även välja till sådant som barnstol. Vänligen notera att det kan förekomma lokala avvikelser på tilläggstjänster när du vill hyra bil i Krk. Se därför efter via vår app eller hemsida, där du även kan göra din bokning i förväg.

Upptäck ön från vår biluthyrning i Krk

Det finns mycket man vill hinna med på en resa till Krk. Barnfamiljen bör absolut ta sig till Stara Baska, den kanske absolut finaste stranden i trakten. Det passar perfekt för en dagsutflykt med picknickkorgen. Staden Krk erbjuder annars mycket kvällsnöjen för den som vill roa sig på småtimmarna. Inte att förglömma är den goda maten och drycken som detta område representerar. Skulle du vilja få lite kultur på resan är annars gamla staden i Baska ett bra ställe för att bilda sig lite mellan allt badande.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service