Biluthyrning
Omisalj
Fäll ihop
Kroatien // Omisalj
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Omisalj: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut det mesta av ditt besök i Omisalj på den nordvästra delen av ön Krk i Kroatien. På Sixt biluthyrning i Omisalj finns ett stort utbud av fordon i flera olika modeller och varierande storlekar. Behöver du gott om utrymme under till exempel en semester med hela familjen? Boka en en minibuss från Sixt! 4x4, cabriolet, lyxbil finns naturligtvis också tillgängliga i det stora urvalet här på vårt kontor i Omisalj.

 
 • Rijeka Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Omisalj

Boka en bil utifrån dina krav på ekonomi och bekvämlighet. På vår webbsida bokar du en semesterbil smidigt och snabbt. Det är även möjligt att göra flera olika typer av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Omisalj. Observera dock att en reservation inte garanterar en viss modell. Sixt finns i närmare 105 länder världen över och du kan alltid känna dig trygg när du bokar en bil via oss.

Biluthyrning Omisalj

I staden Omisalj finns mycket intressant att se och uppleva. Med en hyrbil tar du dig enkelt runt på vägarna i Kroatien. Tack vare vårt uthyrningskontors centrala läge tar du dig enkelt till platserna som du önskar att besöka. Med en egen en hyrbil i Omisalj kan du till exempel chansen att besöka de vackra omgivningarna på ön Krk. Att hyra bil i Omisalj ger dig även möjligheten att besöka utforska den kändas stranden Pesja. Eller varför inte gör en bilutflykt längs de vackra vägarna vid havet? När du reserverar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din bilresa. Att använda en hyrbil under semesterresan är ett mycket bra resealternativ för dig som vi se och uppleva mer av den soliga regionen. Du får alltid optimal frihet att utforska allt som landet erbjuder med en hyrbil från Omisalj. Välkommen att hyra bil i Omisalj.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service