Biluthyrning
Rijeka
Fäll ihop
Kroatien // Rijeka
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rijeka: Sixt biluthyrning online-bokning

Vänd dig till oss på Sixt biluthyrning i Rijeka när du vill ha biluthyrning av hög kvalitet. Vi är ett företag med lång erfarenhet hyrbilsbranschen och vi vet vad som är viktigt för dig när du vill hyra bil i Rijeka. Därför erbjuder vi endast bilar som håller högsta klass för att du ska bli nöjd med din hyrbil i Rijeka, oavsett om du använder den för att ta dig mellan jobbmöten eller besöka sevärdheter på semestern. För att din hyrbil i Rijeka ska passa just dina behov kan du välja mellan kategorier som cabriolet, minibuss, lyxbil, 4x4 och ekonomi.

 
 • Rijeka Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Rijeka

  Sixt Biluthyrning
  Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Rijeka

Vår biluthyrning i Rijeka strävar efter att du alltid ska få en bil som passar dina önskemål. Även om vi inte kan garantera en specifik bilmodell gör vi ändå vårt bästa för att bilen ska kännas personlig och anpassad efter just dig. Därför erbjuder vi en rad tilläggstjänster som syftar till att förbättra din reseupplevelse. Vi på Sixt har exempelvis bilbarnstolar och GPS-system som ger dig bättre förutsättningar för en lyckad resa.

Rijeka, en pärla vid adriatiska havet

Rijeka är ett populärt turistmål tack vare sitt läge på kusten mot adriatiska havet. Kroatien har fått ett uppsving som semesterdestination med sitt billiga prisläge och vackra natur och Rijeka är ett bra exempel på det. Du får inte missa Trsat-slottet under din resa till Rijeka eftersom det bjuder på storslagen arkitektur och är en välbesökt sevärdhet. När du väljer att hyra bil i Rijeka kan du också åka längs kusten till den lilla staden Opatija. Det var en gång i tiden den populäraste resorten för eliten i Kroatien och den har kvar mycket av sin forna, aristokratiska glans. Du kan också åka till det astronomiska centret som bjuder besökarna på möjlighet att utforska rymden via teleskop. Vi på Sixt kan erbjuda dig en hyrbil via vår biluthyrning i Rijeka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service