Biluthyrning
Jurmala Flygplats
Fäll ihop
Lettland // Jurmala // Jurmala Flygplats
Change details

Hyra bil Jurmala Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Smarde parish
  3129 Engure Region LV +371-67207121
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: RIXT03
Öppettider
Må. - Sö.09:00 - 17:00
Helgdag09:00 - 17:00
 
 

När du planerar att Hyra bil vid Jurmala Flyplats kan Sixt erbjuda ett stort utbud av hyrbilstjänster och flera olika kategorier av hyrbilar till ekonomiska priser där du bland annat kan välja mellan hyrbilskategorierna ekonomi, sport, 4x4 och minivan. Beroende på vilken bil du väljer kan du också lägga till tjänster som barnstolar, försäkring, uthyrning till förare under 25 år, obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satellitnavigering med mera. Det bästa är om du själv tar reda på vad som gäller för just den plats där du befinner dig.

Hyra bil vid Jurmala Flyplats

Flygplats Jurmala ligger ungefär 16 kilometer från Jurmala och 37,8 kilometer från Riga dit man tar sig på ungefär 35 minuter med hyrbil. Eftersom Jurmala är en populär semesterort används flygplatsen till stor del av turister. Det är både enkelt och smidigt att hyra bil på Jurmala Flygplats, när du anländer till flygplatsen följer du bara skyltarna till biluthyrningsplatsen för att hitta till Biluthyrning Jurmala Flyplats och på adressen Smarde parish, 3129 Engure Region kan du både hämta och även lämna tillbaka din hyrbil från Sixt. Det finns ingen garanti för att samtliga specifika bilmodeller alltid är tillgängliga för uthyrning då detta endast gäller för bilmärken.

Sevärda platser att besöka med Hyrbil från Jurmala Flyplats

Jurmala är framför allt känt för alla sina exklusiva spaanläggningar. Många turister besöker även Jurmala för att sola och bada vid den 32 kilometer långa och långgrunda sandstranden. Här finns också Jurmalas gemytliga affärsgata Jomas Street med diverse butiker och restauranger och även en del marknader. Att hyra bil vid Jurmala Flyplats gör det även lättare att besöka sevärda platser som ligger i och utanför Riga. Tar man sig till Sigulda kan man både titta på bäverhyddor och utforska grottor, slott och medeltida borgar. Här finns även Rådhustorget med sina vackra byggnader och mysiga, restauranger, kaféer och barer. Precis intill torget ligger St. Peterskyrkan som är en mycket populär turistattraktion och Svarthuvudenas hus som är en annan mycket vacker byggnad. I Riga finns också Centralmarknaden som är en av Europas största matmarknader. Se till att din långa eller korta resa till Jurama blir mer minnesvärd. Med en Sixt hyrbil från Biluthyrning Jurmala Flyplats behöver du inte missa något!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.09:00 - 17:00
Helgdag09:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Jurmala Flygplats RIXT03 Smarde parish 3129 Engure Region 56.942352, 23.219433 +371-67207121

Sixtkontoret Jurmala Flygplats RIXT03

Smarde parish
3129 Engure Region
 
Tel. +371-67207121

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service