Biluthyrning
Marupe District
Fäll ihop
Lettland // Marupe District
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Marupe District: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du hyra bil i Marupe District ? Hos oss på Sixt biluthyrning Marupe District kan du boka precis den bilstorlek på semesterbil som passar din resa. Behöver du gott om plats under till exempel en semester med hela familjen? Boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns givetvis också tillgängliga i det breda utbudet här på vårt uthyrningskontor i Marupe District.

 
 • Riga Flygplats
  Riga International Airport
  1053 Riga

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Riga Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Riga International Airport
  1053 Riga

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Biluthyrning Marupe District

Du kan hyra bil i Marupe District direkt på vår webbokning eller kontakta oss per telefon. Dessutom kan du även välja flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Marupe District. En viss bilmodell kan däremot in garanteras vid din bokning. Vid frågor är du självklart hjärtligt välkommen att kontakta oss. När du väljer att boka en hyrbil får du givetvis hög grad av flexibilitet när du planerar din semester-rutt i Lettland. Sixt är ett av de främsta biluthyrningsföretagen och vi finns i dag i hela 105 länder. Välkommen att boka hyrbil i Marupe District anpassad för för just dina resebehov och krav på ekonomi.

Upptäck de vackra omgivningarna

Ta del av allt intressant som staden Marupe District har att erbjuda. Att ha en egen semesterbil gör resan i regionen både enklare och mer flexibel. Ta chansen att se såväl den mysiga stadskärnan liksom de vackra omgivningarna. Att hyra bil i Marupe District ger dig även möjligheten att till exempel gå en runda på golfbanan som ligger en bit utanför stan. Upplev den fantastiska regionen i Lettland med en av våra hyrbilar. En hyrbil från Marupe District ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i området precis så som du önskar. Du får alltid optimal möjlighet att utforska allt som landet erbjuder med en hyrbil från Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service