Biluthyrning
San Luis Potosi
Fäll ihop
Mexiko // San Luis Potosi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i San Luis Potosi: Sixt biluthyrning online-bokning

I centrala Mexiko, ungefär mittemellan Guadalajara och Tampico, ligger vår biluthyrning i San Luis Potosi. I staden har vi flera kontor varav det ena ligger precis intill flygplatsen San Luis Potosí International Airport. Om du besöker staden landar du troligtvis just här, och då finns vi på Sixt alldeles intill, redo att hjälpa till. Genom att hyra bil i San Luis Potosi blir det avsevärt mycket enklare att ta dig runt, både i staden men också vidare om du exempelvis vill se kusten eller köra till Mexiko City. Vägskicket är i regel bra när du vistas i de större städerna, men om du ska utforska mer svåråtkomliga platser kan vi rekommendera våra 4x4-fordon. Bland våra bilgrupper hittar du även person- och kombibilar samt lyxbilar som sportbil och cabriolet.

 
 • San Luis Potosí Flygplats
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag06:50 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • San Luis Potosi
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  Må. - Fr.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • San Luis Potosí Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag06:50 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • San Luis Potosi

  Sixt Biluthyrning
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  Må. - Fr.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 14:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välkommen till oss när du vill hyra bil i San Luis Potosi

Vi på Sixt älskar att välkomna våra kunder till soliga Mexiko. När du vill hitta en passande hyrbil för din vistelse i landet hjälper vi gladeligen till. Gör det extra enkelt för dig själv genom att boka din hyrbil i San Luis Potosi redan i förväg via hemsidan. Här får du en tydlig översikt över vårt fordonsutbud samt alla våra tillvalstjänster. Tillvalen är något du använder för att anpassa din bil så den blir ännu bättre och matchar dina behov. Du kan bland annat lägga till navigator som ett tillval, då blir det enklare att hitta längs vägarna och du slipper missa avfarter. Om du planerar att köra längre sträckor, exempelvis för att ta dig ut mot kusten, är det bra att registrera en extra förare. Notera att du behöver ha fyllt 21 år för att få hyra bil i San Luis Potosi. Lägg även på minnet att vi inte har möjlighet att reservera specifika bilmodeller utan enbart fordon från önskad bilgrupp.

Historisk arkitektur, god mat och vackra landskap

San Luis Potosi är en utmärkt stad att utforska när du besöker Mexiko. Anledningen? Genom att besöka den centrala delen av landet kommer du dels bort från massturismen vid kusterna, samtidigt får du ta del av en anrik historia. San Luis Potosi är en stad som grundades år 1592 och här finns än idag gamla kyrkor kvar från den tiden. Besök gärna St. Louis the King Cathedral, en riktigt mäktig byggnad som började byggas år 1670. Från vårt kontor i centrum är det knappt en kilometer hit. För mer kultur kan du insupa mexikansk historia på museet Viceregal Museum, beläget i Centro Historico. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår biluthyrning i San Luis Potosi!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service