Biluthyrning
Almere
Fäll ihop
Nederländerna // Almere
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Almere: Sixt biluthyrning online-bokning

Upptäck så mycket som möjligt på resan i Nederlaenderna genom att hyra bil i Almere. Detta är ett smidigt sätt att ta sig fram från sträcka a till b. Vi på Sixt har olika typer av fordon för olika behov. välj olika alternativ från vår omfattande vagnpark som matchar olika ändamål. Ett större sällskap reser utmärkt i en minibuss medan en lyxbil alltid känns rätt inne i city. Klassen ekonomi innehåller varierade personbilar. Cabriolet känns rätt för stadskörning medan en 4x4 lämpar sig för landskapet.

 
 • Almere

  Sixt Biluthyrning
  Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Almere

Vi på Sixt biluthyrning i Almere vill tillgodose alla våra kunders. därför har vi flera tilläggstjänster beroende på det är som reser. En familj med småbarn kan vilja lägga till en bilbarnstol medan en försäkring alltid innebär en extra trygghet på både kortare och längre resor. Att hyra bil i Almere innebär en stor frihet som underlättar för alla typer av vistelser i Nederlaenderna. Notera dock att vi inte kan garantera att vi alltid har alla bilar inne, men att vi kommer att finna ett närliggande alternativ som uppfyller samma krav. Vi ser fram emot att hjälpa våra kunder på vår biluthyrning i Almere.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Almere

Vår biluthyrning i Almere lägger grunden fr en bra start på varje resa som låter våra kunder att slappna av och njuta på resan. En hyrbil i Almere gör det enkelt att hinna med flera olika sevärdheter såväl inne i stadskärnan som strax utanför. Besök alla de små butikerna inne i stadskärnan för att sedan ta en kortare biltur till någon av de övriga distrikten. Almere Poort är det nyaste området som lockar ett brett klientel besökare med sin urbana atmosfär. Vi på Sixt ser fram emot att börja starten på nästa äventyr här.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service