Biluthyrning
Zeeland
Fäll ihop
Nederländerna // Zeeland
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Zeeland: Sixt biluthyrning online-bokning

Att hyra bil i Zeeland hos Sixt är det mest effektiva sättet att resa för den som både vill färdas kortare och längre sträckor i området. På vår biluthyrning i Zeeland kan vi tillgodose de flesta önskemål. Välj bland personbilar i både kategorin lyxbil och ekonomi beroende på typ av resa. Cabriolet är alltid lika skönt sommartid medan 4x4 eller minibuss är effektivt för resor runt om i landskapet. Vi ser fram emot att guida dig till det bästa valet av hyrbil i Zeeland.

 
 • Rotterdam Haags Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Rotterdam

  Sixt Biluthyrning
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Må. - Fr.08:00 - 19:00
  Lö. - Sö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Zeeland

Vi på Sixt biluthyrning i Zeeland har som mål att tillgodose alla typer av behov. Därför går det att välja bland en rad tilläggstjänster som personifierar varje resa i Nederländerna. Detta underlättar för både lokala turer i affärer som längre resor med kompisgänget eller familjen. Bilbarnstol, extra förare och försäkring är bara några av de tillägg vi kan erbjuda. Vår biluthyrning i Zeeland kan inte garantera att varje bilmodell alltid finns inne, men vi kommer att göra vårt bästa för att finna en så lik modell som möjligt. Detta gör varje resa i Nederlaenderna mycket smidig genom att vi på Sixt kan anpassa din hyrbil efter individuella önskemål.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Zeeland

Att hyra bil i Zeeland är ett effektivt sätt för alla som vill se mycket under sin vistelse i Nederlaenderna. Obligatoriskt för varje vistelse i Zeeland är att testa te berömda musslorna och med en hyrbil söker man enkelt upp de bästa restaurangerna. Detta gör det också lätt att söka upp musselfarmen Yerseke. Zeeland är känt för sina stränder och med bil är det lätt att söka upp de bästa. Lake Veere är en populär plats för många som tycker om sol och bad. Vi ser fram emot att guida till en smidig resa med hyrbil!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service