Biluthyrning
Avaldsnes
Fäll ihop
Norge // Avaldsnes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Avaldsnes: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att utforska Norge och landets vackra västkust? Då kan du med fördel hyra en bil i Avaldsnes hos oss på Sixt. Från vår biluthyrning i Avaldsnes erbjuder vi praktiska personbilar, tuffa kombibilar, rymliga minibussar och ännu rymligare lastbilar. Du kan även hyra en bil i Avaldsnes som klarar av tuff terräng genom vårt utbud av 4x4-bilar. Vi har även bilar i lyxbilsklass för dig som vill köra ett extra bekvämt fordon.

 
 • Haugesund Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Haugesund

  Sixt Biluthyrning
  Bøvågen 49
  4262 Avaldsnes

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Enkelt att boka en hyrbil i Avaldsnes genom oss på Sixt

Förutom från vår biluthyrning i Avaldsnes kan du även hämta ut en bil från Haugesund flygplats och köra den in till centrala Avaldsnes. Resan tar bara 10 minuter med bil. Staden tillhör Rogalands fylke, en region som är väl värd att utforska. Du kan bland annat hyra en bil i Avaldsnes och ta del av de olika fornlämningarna från bronsåldern. Vårt tips är att du utrustar din bil med en GPS och andra praktiska extratjänster. Vid bokning kan vi tyvärr inte garantera enskilda bilmodeller men vi kan alltid se till att du får en likvärdig bil från bokad bilkategori. Du får dock alltid de extratjänster du har bokat applicerade till den bil du hämtar ut.

Kör din hyrbil från Avaldsnes till regionens sevärdheter

Det finns mycket att både se och göra här. Börja med att köra österut för att besöka Nordvegen History Centre och vikingagården på Bukkøy. Kör du mot Haugesund bör du inte missa det vackra naturområdet Djupadalen. En kort biltur söderut tar dig till den populära storstaden Stavanger. Vårt tips är att du kör till Preikestolen för att njuta av en av de mest spektakulära vyerna i hela Norge. Vi ger dig gärna fler tips när du väl hämtar ut din bil hos oss. Välkommen till Norge!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service