Biluthyrning
Bergen
Fäll ihop
Norge // Bergen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bergen: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du få ut så mycket av möjligt av din vistelse i Norge och Bergenområdet är ett besök på Sixt biluthyrning i Bergen en bra start. Vår omfattande fordonspark innehåller det mesta i spannet mellan en cabriolet och en minibuss. Du väljer själv om du vill ha en lyxbil eller en småbil i ekonomi-utförande som din hyrbil i Bergen. På vår biluthyrning i Bergen kan du välja ett fordon från kategorierna person och kombibilar, 4x4, samt lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Bergen hos Sixt!

 
 • Bergen Flesland Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Ulset/Asane

  Sixt Biluthyrning
  Liavegen 12
  5132 Nyborg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din hyrbil i Bergen

På vår biluthyrning i Bergen erbjuder vi en rad extratjänster, beroende på kontor och bilmodell, så att våra kunder kan anpassa sin hyrbil efter deras önskemål och behov. Det innefattar saker som en extra förare, tilläggsförsäkring, satellitnavigering och bilbarnstolar för de som reser med små barn. Vi vill också passa på att påminna om att vid hyra av bil i Bergen garanterar Sixt en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.

Utforska Norge med din hyrbil

Staden Bergen är vackert belägen vid slutet av en fjord mellan ett antal olika höga kullar och berg. Dessutom ligger hamnen väl skyddad, vilken skapade basen för stadens rikedom under den tyska handelsorganisationen Hansans dagar på medeltiden. Då byggdes kvarteret Bryggen, med sina många vackra träbyggnader. Bryggen är i Norges mest besökta turistmål, och sedan länge placerat på Unescos världsarvslista. Vill man veta mer om Hansatiden rekommenderas ett besök på Det Hanseatiske Museum. Den som har valt att hyra bil i Bergen och vill uppleva en av Norges vackraste fjordar bör köra norrut till Sognefjord. Fjorden skär mer ön 20 mil in från havet och är som mest 1300 meter djup. Längst in där fjorden tar slut ligger tre av Norges mest kända stavkyrkor: Kaupange, Urnes och Borgund.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service