Biluthyrning på Bergen Flesland Flygplats

 

Mest populära bilarna i Bergen Flesland Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bergen Flesland Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bergen Flesland Flygplats

Adress

Flyplassvegen 555, 5258 Bergen, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Bergen Flesland Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt erbjuder ett stort och gediget sortiment av hyrbilar i bland annat kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil samt minivan. Du som ska hyra bil vid Bergen Flesland flygplats har även möjlighet att ta del av tilläggstjänster som uthyrning för förare under 25 år, barnstolar, försäkring och obegränsad milkostnad samt tilläggsförare och satellitnavigering, beroende på valet av hyrbil. Var vänlig ta reda på vad som gäller för den plats just du befinner dig på.
Att Hyra bil vid Flygplats Bergen

Att Hyra bil vid Flygplats Bergen

Bergen Flesland flygplats – BGO ligger på Flesland i södra delen av Bergens kommun, cirka 2 mil söder om Bergen och är belägen nära motorväg 580/E39 från Bergens centrum mot Flesland med tydligt angiven utfart. Flygplatsen som är landets näst största flygplats tar hand om ungefär fem miljoner passagerare per år och även om den mest betydelsefulla inrikesförbindelsen är till Oslo har den också internationella förbindelser och charterflygningar. Det är enkelt att hyra bil vid Bergen Flesland flygplats, när du har landat följer du bara skyltarna till biluthyrningen för att komma till Biluthyrning Bergen Flesland flygplats. Vid kontoret som ligger på adressen Postboks 87 Flesland, 5869 Bergen kan du hämta ut och även återlämna din hyrbil. Det finns inga garantier för att alla bilmodeller alltid finns tillgängliga, detta gäller endast för bilmärken.
Sevärdheter med hyrbil från Bergen Flesland flygplats Att hyra bil vid Bergen Flesland flygplats gör det möjligt att ta sig fram och förflytta sig både enklare och snabbare på resan. När man befinner sig i Bergen bör man inte missa Bryggen som är de gamla hanseatiska delarna av den norska staden Bergen och är den mest besökta turistattraktionen i landet. Andra attraktioner är bland många andra Museum Troldhaugen, det populära fjället Fløyfjellet, fästningen Bergenhus som ligger i den nordöstligaste delen av staden Bergen, Bryggens Museum och Bergen Aquarium. Med hyrbil från Bergen Flestad flygplats hinner du uppleva mer på din resa. Sixt hyrbil tar dig bekvämt runt till alla spännande platser du vill besöka i Bergen och andra trakter i detta vackra och natursköna land!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bergen Flesland Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bergen Flesland Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Bergen Flesland Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bergen Flesland Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bergen Flesland Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 401 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,6)
Service under och efter uthyrningen
(4,6)
Bilen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanliga frågor om hyrbilar på Bergen Flesland Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bergen Flesland Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bergen Flesland Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bergen Flesland Flygplats

Visa mer