Biluthyrning i Bergen

 

Mest populära bilarna i Bergen

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bergen Flesland Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Bergen

Skräddarsy din hyrbil i Bergen

Skräddarsy din hyrbil i Bergen

Vill du få ut så mycket av möjligt av din vistelse i Norge och Bergenområdet är ett besök på Sixt biluthyrning i Bergen en bra start. Vår omfattande fordonspark innehåller det mesta i spannet mellan en cabriolet och en minibuss. Du väljer själv om du vill ha en lyxbil eller en småbil i ekonomi-utförande som din hyrbil i Bergen. På vår biluthyrning i Bergen kan du välja ett fordon från kategorierna person och kombibilar, 4x4, samt lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Bergen hos Sixt!På vår biluthyrning i Bergen erbjuder vi en rad extratjänster, beroende på kontor och bilmodell, så att våra kunder kan anpassa sin hyrbil efter deras önskemål och behov. Det innefattar saker som en extra förare, tilläggsförsäkring, satellitnavigering och bilbarnstolar för de som reser med små barn. Vi vill också passa på att påminna om att vid hyra av bil i Bergen garanterar Sixt en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.
Utforska Norge med din hyrbil

Utforska Norge med din hyrbil

Staden Bergen är vackert belägen vid slutet av en fjord mellan ett antal olika höga kullar och berg. Dessutom ligger hamnen väl skyddad, vilken skapade basen för stadens rikedom under den tyska handelsorganisationen Hansans dagar på medeltiden. Då byggdes kvarteret Bryggen, med sina många vackra träbyggnader. Bryggen är i Norges mest besökta turistmål, och sedan länge placerat på Unescos världsarvslista. Vill man veta mer om Hansatiden rekommenderas ett besök på Det Hanseatiske Museum. Den som har valt att hyra bil i Bergen och vill uppleva en av Norges vackraste fjordar bör köra norrut till Sognefjord. Fjorden skär mer ön 20 mil in från havet och är som mest 1300 meter djup. Längst in där fjorden tar slut ligger tre av Norges mest kända stavkyrkor: Kaupange, Urnes och Borgund.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Bergen

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Bergen?
För att hyra en bil hos SIXT på Bergen så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bergen.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bergen?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bergen. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 404 omdömen
Bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)
På Sixt-kontoret
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Bergen

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bergen?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Bergen?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bergen?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Bergen

Visa mer