Biluthyrning
Bergen Flesland Flygplats
Fäll ihop
Norge // Bergen // Bergen Flesland Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Bergen Flesland Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Flyplassvegen 555
  5258 Bergen NO +47-98205852
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: BGO
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 24:00
Helgdag07:00 - 24:00
 
 Dygnet runt återlämning

Sixt erbjuder ett stort och gediget sortiment av hyrbilar i bland annat kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil samt minivan. Du som ska hyra bil vid Bergen Flesland flygplats har även möjlighet att ta del av tilläggstjänster som uthyrning för förare under 25 år, barnstolar, försäkring och obegränsad milkostnad samt tilläggsförare och satellitnavigering, beroende på valet av hyrbil. Var vänlig ta reda på vad som gäller för den plats just du befinner dig på.

Att Hyra bil vid Flygplats Bergen

Bergen Flesland flygplats – BGO ligger på Flesland i södra delen av Bergens kommun, cirka 2 mil söder om Bergen och är belägen nära motorväg 580/E39 från Bergens centrum mot Flesland med tydligt angiven utfart. Flygplatsen som är landets näst största flygplats tar hand om ungefär fem miljoner passagerare per år och även om den mest betydelsefulla inrikesförbindelsen är till Oslo har den också internationella förbindelser och charterflygningar. Det är enkelt att hyra bil vid Bergen Flesland flygplats, när du har landat följer du bara skyltarna till biluthyrningen för att komma till Biluthyrning Bergen Flesland flygplats. Vid kontoret som ligger på adressen Postboks 87 Flesland, 5869 Bergen kan du hämta ut och även återlämna din hyrbil. Det finns inga garantier för att alla bilmodeller alltid finns tillgängliga, detta gäller endast för bilmärken.

Sevärdheter med hyrbil från Bergen Flesland flygplats

Att hyra bil vid Bergen Flesland flygplats gör det möjligt att ta sig fram och förflytta sig både enklare och snabbare på resan. När man befinner sig i Bergen bör man inte missa Bryggen som är de gamla hanseatiska delarna av den norska staden Bergen och är den mest besökta turistattraktionen i landet. Andra attraktioner är bland många andra Museum Troldhaugen, det populära fjället Fløyfjellet, fästningen Bergenhus som ligger i den nordöstligaste delen av staden Bergen, Bryggens Museum och Bergen Aquarium. Med hyrbil från Bergen Flestad flygplats hinner du uppleva mer på din resa. Sixt hyrbil tar dig bekvämt runt till alla spännande platser du vill besöka i Bergen och andra trakter i detta vackra och natursköna land!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 24:00
Helgdag07:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Bergen Flesland Flygplats BGO Flyplassvegen 555 5258 Bergen 60.287694, 5.232008 +47-98205852

Sixtkontoret Bergen Flesland Flygplats BGO

Flyplassvegen 555
5258 Bergen
 
Tel. +47-98205852

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service