Biluthyrning
Svolvaer
Fäll ihop
Norge // Svolvaer
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Svolvaer: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Svolvaer i norra Norge, en stad som ligger vid vackra Lofoten. Om du vill hyra en bil från Svolvaer har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Sixt erbjuder flera praktiska bilar, bland annat från kategorier som personbil och kombibil samt starkare fyrhjulsdrivna bilar. Vi har även minibussar och lastbilar om du vill hyra en bil från Svolvaer med extra mycket utrymme. Du hittar bilar i alla prisklasser, från budgetbil till lyxbil. Vi har flera kontor i staden, bland annat vid Svolvaer flygplats. Med hjälp av vår hemsida kan du boka en bil från det kontor som passar just dig bäst.

 
 • Svolvær Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Helle
  8300 Svolvær

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Svolvær

  Sixt Biluthyrning
  Roald Amundsensgate 8
  8300 Svolvær

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Enkelt att utrusta bilen med Sixt biluthyrning i Svolvaer

Om du vill kunna köra en hyrbil från Svolvaer som har det du behöver kan det vara bra att boka extratjänster samtidigt som du bokar bilen. Använd vår hemsida för att reservera de extratjänster som passar just din planerade bilresa. Vi erbjuder alla möjliga extratjänster, från Bluetooth handsfree till bilbarnstol, vintertillägg, GPS och ett utökat försäkringspaket. Tänk på att vi inte kan lova att du får en specifik hyrbilsmodell från Svolvaer vid bokning. Vi kan däremot alltid garantera att det finns en likvärdig bil att hämta ut och att du får alla dina valda extratjänster applicerade.

Vacker och bergig kust när den är som bäst

Att hyra en bil i Svolvaer är ett utmärkt sätt att utforska Nordlands fylke och alla dess sevärdheter på. Staden ligger väldigt nära Lofotväggen och den välkända bergstoppen Svolværgeita. Från vår biluthyrning i Svolvaer kan du enkelt köra vidare västerut för att komma till andra vackra platser, exempelvis stranden vid Ramberg. Om du kör tillräckligt länge österut (6 timmar) via motorvägarna E6 och E10 kan du komma hela vägen till Tromsö, en storstad i norra Norge väl värd att besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service