Biluthyrning
Österrike
Fäll ihop
Österrike
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Österrike Sixt Biluthyrning

Vid Biluthyrning Oesterrike står Sixt beredd att matcha dina personliga smaker och behov med ett fordon ur sin omfattande hyrbilsflotta. Oavsett om du besöker landet i en kort affärsresa och mest befinner dig i de större städerna eller är ute på en längre semesterresa tillsammans med ett större eller mindre sällskap finns en bil som passar för ändamålet eftersom du har möjlighet att välja bland kategorier som lyxbil, 4x4, cabriolet, minibuss och ekonomi.

Att hyra bil i Oesterrike

Sixt erbjuder stor frihet och många välutrustade filialer i Oesterrike där du kan välja bland prisvänliga fordonskategorier som exempelvis person- och kombibilar, 4x4 samt cabrioleter och sportbilar. I samband med att du gör ditt fordonsval har du även möjlighet att lägga till attraktiva tjänster som exempelvis barnstolar för de minsta, satellitnavigering om du inte är helt hemmastadd i området eller kanske extra förare om du har för avsikt att resa långt. Andra tilläggstjänster är bland annat hyrbilspaket för bilförare under 25 samt extra försäkring.

Körtips att tänka på när du ska hyra bil i Oesterrike

Liksom i de flesta andra länder finns även här lokala trafikregler som man måste ta hänsyn till när man besöker landet. Här följer några praktiska råd som hjälper dig att agera rätt som bilförare när du ska hyra bil i Oesterrike.

 • Hastighetsbegränsningar: Tätorter 50 km/tim, landsbygd 100 km/tim, motorväg upp till 130 km/tim, snökedjor 50 km/tim. En allmän regel i oesterrikiska städer är 30 km/tim. Var noggrann med att hålla koll på trafikskyltarna!
 • Barn under 14 år eller kortare än 150 cm har inte tillåtelse att färdas i bilen utan lämplig bilbarnsstol som är anpassad efter deras längd och vikt. Barn under 14 år får inte heller färdas i sportbilar.
 • Du får inte köra förbi skolbussar när bussens gula lampor blinkar.
 • Högertrafik gäller.

Hyrbil i Oesterrike-Sevärdheter

Oesterrike bjuder på massor av härliga upplevelser för alla åldrar och kategorier av människor. Här finns ett mycket rikt kulturliv, ett vimlande affärsliv och många spännande restauranger och kaféer som passar för alla smaker. Med hyrbil i Oesterrike finns inga begränsningar för vad du och dina medresenärer kan hinna uppleva under er resa. Gör ett besök på slottet Schönbrunn med sina många sidobyggnader och trädgårdar eller stanna till vid något av alla de slott och palats som sägs vara befolkade av spöken. I landet finns också många både unika och ovanliga museer du inte bör missa, där några som bör nämnas är %u201DTredje Mannen%u201DMuseum, Seegrotte och Ametistvärlden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service