Biluthyrning
Balice
Fäll ihop
Polen // Balice
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Balice: Sixt biluthyrning online-bokning

Att hyra bil i Balice är det bästa sättet för alla våra kunder att få se så mycket som möjligt av Polen. Vi på Sixt ser fram emot att guida genom vår omfattande vagnpark som kan erbjuda en rad olika fordonsalternativ beroende på typ av resa. Reser du i affärer eller nöje? För oss är varje resa lika spännande och vi vill tillhandahålla en så avslappnad upplevelse som möjligt. Välj bland bilar som 4x4, cabriolet eller minibuss. På vår biluthyrning i Balice väljer man bland fordon i klassen ekonomi såväl som lyxbil. Fråga oss vad vi har inne under ditt besök.

 
 • Krakow Flygplats
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Må. - Fr.08:00 - 23:35
  Lö.09:00 - 21:00
  Sö.09:00 - 23:35
  Helgdag09:00 - 23:35
  Boka på detta kontoret

 • Krakow Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Må. - Fr.08:00 - 23:35
  Lö.09:00 - 21:00
  Sö.09:00 - 23:35
  Helgdag09:00 - 23:35

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Balice

På Sixt strävar vi efter så nöjda kunder som möjligt och därför kan vi erbjuda tilläggstjänster till alla som väljer att hyra bil i Balice. Beroende på din typ av resa kan alternativen se lite olika ut. En familj kan kanske behöva en bilbarnstol medan det yngre kompisgänget eftersöker paket för förare under 25 år. Var dock vänlig och notera att vi inte vid varje tillfälle kan erbjuda alla våra fordon. Däremot gör vi alltid vårt bästa för att finna ett närliggande alternativ. Vi ser fram emot att guida våra kunder till deras bästa hyrbil i Balice.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Balice

Från vår biluthyrning i Balice får våra kunder snabb tillgång till Krakow i södra Polen. Detta är en riktig metropol känd för sin enastående arkitektur. Här finns ett sprudlande kulturliv med flera museer och gallerier. Denna medeltida stad bjuder på flera historiska sevärdheter. Besök slottet Wawel för att åka vidare till Mariakatedralen. På kvällen blir alla mysiga restauranger tillgängliga endast en kort bilsträcka bort. Fråga vår Sixt biluthyrning i Balice om vilka alternativ som lämpar sig bäst för just din semester i regionen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service