Biluthyrning i Balice

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Balice

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Krakow Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Balice

Att hyra bil i Balice

Att hyra bil i Balice

Att hyra bil i Balice är det bästa sättet för alla våra kunder att få se så mycket som möjligt av Polen. Vi på Sixt ser fram emot att guida genom vår omfattande vagnpark som kan erbjuda en rad olika fordonsalternativ beroende på typ av resa. Reser du i affärer eller nöje? För oss är varje resa lika spännande och vi vill tillhandahålla en så avslappnad upplevelse som möjligt. Välj bland bilar som 4x4, cabriolet eller minibuss. På vår biluthyrning i Balice väljer man bland fordon i klassen ekonomi såväl som lyxbil. Fråga oss vad vi har inne under ditt besök. På Sixt strävar vi efter så nöjda kunder som möjligt och därför kan vi erbjuda tilläggstjänster till alla som väljer att hyra bil i Balice. Beroende på din typ av resa kan alternativen se lite olika ut. En familj kan kanske behöva en bilbarnstol medan det yngre kompisgänget eftersöker paket för förare under 25 år. Var dock vänlig och notera att vi inte vid varje tillfälle kan erbjuda alla våra fordon. Däremot gör vi alltid vårt bästa för att finna ett närliggande alternativ. Vi ser fram emot att guida våra kunder till deras bästa hyrbil i Balice.
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Balice

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Balice

Från vår biluthyrning i Balice får våra kunder snabb tillgång till Krakow i södra Polen. Detta är en riktig metropol känd för sin enastående arkitektur. Här finns ett sprudlande kulturliv med flera museer och gallerier. Denna medeltida stad bjuder på flera historiska sevärdheter. Besök slottet Wawel för att åka vidare till Mariakatedralen. På kvällen blir alla mysiga restauranger tillgängliga endast en kort bilsträcka bort. Fråga vår Sixt biluthyrning i Balice om vilka alternativ som lämpar sig bäst för just din semester i regionen.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Balice
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Balice?
För att hyra en bil hos SIXT på Balice så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Balice.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Balice?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Balice. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,8
En sammanställning av 733 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Fordonet
(4,9)
Vid Sext-kontoret
(4,9)
Vanliga frågor om hyrbilar i Balice
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Balice?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Balice?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Balice?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Balice

Visa mer