Biluthyrning
Krakow
Fäll ihop
Polen // Krakow
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Krakow: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Biluthyrning Krakow står hyrbilsleverantören Sixt redo att ta emot dig för att erbjuda dig förstklassiga och prisvänliga hyrbilar ur sin omfattande hyrbilsflotta. Välj bland kategorier som 4x4, cabriolet, lyxbil, minibuss och ekonomi. Oavsett om du reser ensam i affärer, i mindre grupp eller besöker Krakow tillsammans med hela din stora familj kan du känna dig trygg i att hitta din personligt utvalda hyrbil vid ditt Sixtkontor när du ska hyra bil i Krakow.

 
 • Krakow Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Må. - Fr.08:00 - 23:35
  Lö.09:00 - 21:00
  Sö.09:00 - 23:35
  Helgdag09:00 - 23:35

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Krakau Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Pawia 5a
  31154 Krakow

  Må. - Sö.09:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Kraków

  Sixt Biluthyrning
  Kopernika 1
  31-033 Krakow

  Må. - Fr.10:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Krakow

När du turistar i Krakow eller besöker staden i andra ärenden kan du lugnt vända dig till Biluthyrning Krakow för att få hjälp med att hitta just din personligt utvalda hyrbil. Du har också möjlighet att komplettera ditt fordonsval med populära tjänster som exempelvis försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka samt satellitnavigering, barnstolar eller ett hyrbilspaket som är avsett för förare under 25. Det bästa är om du själv hör dig för om vilka lokala erbjudanden som gäller för den plats där du befinner dig eller har planer på att besöka. Var vänlig att notera att du som hyrestagare inte kan få några garantier på att specifika bilmodeller alltid finns tillgängliga för uthyrning, detta gäller endast för vissa hyrbilskategorier.

Upplevelser och sevärdheter med hyrbil i Krakow

När du befinner dig i Krakow, Polen ska du inte missa att ta med familjen till den berömda saltgruvan Wieliczka som endast ligger en kort bilresa bort från staden och bjuder på ett riktigt äventyr. Med en Sixt hyrbil från Krakow kan du åka runt i staden och det kringliggande området och se dig omkring och du bör heller inte missa ett besök i de judiska kvarteren som är en viktig del av Polens historia. Andra viktiga och intressanta sevärdheter i närheten av Krakow är förstås också Auschwitz och Birkenau. Att hyra bil i Krakow gör din resa mer innehållsrik och mer flexibel eftersom du hinner uppleva mer på kortare tid, i vilket ärende du än besöker staden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service