Biluthyrning
Lissabon Flygplats Shuttle
Fäll ihop
Portugal // Lisboa // Lissabon Flygplats Shuttle
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Lissabon Flygplats Shuttle: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Av. Severiano Falcão Lote 2
  2685-378 Prior Velho PT +351-255788199
 
Typ av kontor: Flygplats
Öppettider
Må. - Sö.09:00 - 18:00
Helgdag09:00 - 18:00
 
 

Välkommen till Sixt biluthyrning på Lissabons flygplats Prior Velho

Till oss på Sixt kan du komma när du behöver en passande bil inför din resa. I Lissabon erbjuder vi flera olika fordonskategorier, både lyxigare varianter inom premiumsegmentet och prisvärda ekonomibilar. Du kan exempelvis hyra bil i Lissabon för hela familjen, och då rekommenderar vi en större SUV eller något annat från vår 4x4-kategori. Vi har även person- och kombibilar som passar utmärkt för stadskörning. Våra lyxigare fordon - sportbilar och cabrioleter - är utmärkta för par eller affärsresenärer som är ute efter det där lilla extra. Även lastbilar går att hyra. När du väljer att hyra bil inför Lissabonresan exempelvis via vår hemsida, notera att det då går att reservera bil ur önskad fordonskategori, men du garanteras inte en specifik bilmodell.

Sixt Biluthyrning ligger bara 30 minuter från havet

Inte långt från Lissabon flygplats Prior Velho ligger huvudflygplatsen Lissabon-Portela (LIS). Den är den internationella flygplatsen och den största i den portugisiska huvudstaden. Oavsett på vilken av dem du landar har du nära till Sixt Biluthyrning. För dig som reser till Portugals huvudstad och landar på Prior Velho-flygplatsen tar det cirka 15-20 minuter att ta dig in till centrum. Flygplatsen ligger inte ens en mil ifrån stadskärnan, något som är smidigt för resenärer som snabbt vill påbörja sin resa i landet. Efter att du hämtat ut din hyrbil på Lissabon flygplats Prior Velho når du även Cascais på Atlantkusten på bara 30 minuter.

Utforska Lissabon med hyrbil från Sixt

Lissabon är en gammal stad fylld med vacker bebyggelse och spektakulära slott. Genom att hyra bil på Lissabon flygplats Prior Velho, från oss på Sixt, kan du enkelt köra ner till det vackra Belémtornet. Ta väg A36 och sedan E1 söderut i 20 minuter så kommer du dit. Tornet är fantastiskt och ligger alldeles vid havet. Fortsätter du över bron kommer du snart ner till den spektakulära statyn Christ the King. Den påminner mycket om den stora Jesusstatyn i Rio de Janeiro. När du har en egen bil är det mycket lättare att färdas, och du kommer hinna se betydligt mer.

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Lissabon flygplats Prior Velho!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.09:00 - 18:00
Helgdag09:00 - 18:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Lissabon Flygplats Shuttle LIST99 Av. Severiano Falcão Lote 2 2685-378 Prior Velho 38.784876, -9.124182 +351-255788199

Sixtkontoret Lissabon Flygplats Shuttle LIST99

Av. Severiano Falcão Lote 2
2685-378 Prior Velho
 
Tel. +351-255788199

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service