Biluthyrning
Santa Cruz
Fäll ihop
Portugal // Santa Cruz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Santa Cruz: Sixt biluthyrning online-bokning

Här på Sixt biluthyrning i Santa Cruz på Madeira, Portugal, ser vi fram emot att ta emot dig och dina specifika önskemål om hyrbil. För att du ska kunna hyra bil i Santa Cruz och känna dig helt bekväm i den erbjuder vi ett brett spektrum av bilkategorier. Här finner du alltifrån mer konventionella bilar i kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss. Dessutom vill vi även kunna ge alla som önskar en bil med något lite extra möjlighet till det. Därför kan du när du vill hyra bil i Santa Cruz även välja bland kategorier som cabriolet och lyxbil.

 
 • Madeira Funchal Flygplats
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Madeira Funchal Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyrbil i Santa Cruz

På vår biluthyrning i Santa Cruz är vi vana att finna specialiserade lösningar för alla typer av preferenser som våra kunder har. För att göra detta mer överskådligt erbjuder vi därför tilläggstjänster. Det kan röra sig om alltifrån barnstol till bilen eller en GPS-navigatör för alla som är obekanta med området. Även mer specifika tjänster som tilläggsförare förekommer på vissa av våra kontor på Sixt. Vänligen notera att det dock förekommer lokala avvikelser i tillgängligheten på både bilkategorier och tilläggstjänster. Det är därför alltid att rekommendera att man gör sin bokning via vår hemsida eller app, där även tillgängligheten framgår.

Att göra när man vill hyra bil i Santa Cruz

Portugal erbjuder många typer av aktiviteter, oavsett om man reser privat eller i jobbärenden. Via vår biluthyrning i Santa Cruz kan vi på Sixt ge dig maximal frihet och flexibilitet under din vistelse på Madeira. I den centrala delen av staden finner du bland annat Igreja Matriz, en kyrka från 1500-talet som garanterat tillgodoser den historieintresserades önskemål. Med hyrbil i Santa Cruz är det också enkelt att ta sig till någon av de närliggande golfbanorna som till exempel Clube de Golf do Santo da Serra.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service