Biluthyrning på Belfast Titanic Quarter

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Belfast Titanic Quarter

Adress

Connsbank Road Unit 3, BT3 9EF Belfast, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:30 - 21:30
Helgdagar
06:30 - 21:30

Våra tjänster på Belfast Titanic Quarter

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till den historiska staden Belfast. Från vår biluthyrning i Belfast Titanic Quarter kan du hitta flera typer av hyrbilar, för alla typer av vistelser. Vi har personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och även lastbilar. Se till att hyra bil i Belfast Titanic Quarter på ett smidigt sätt genom att boka den på nätet eller via telefon. Vi på Sixt ser fram emot att lämna över bilnycklarna till din hyrbil på Irland!
Utforska den turistvänliga staden Belfast

Utforska den turistvänliga staden Belfast

Att hyra bil från Belfast Titanic Quarter gör det enkelt för dig att köra till olika sevärdheter i Nordirland. Vi på Sixt har inte bara flera typer av bilar för dig att välja mellan när du ska hyra bil i Belfast Titanic Quarter. Vi erbjuder även olika tillvalstjänster. Ange om du vill utöka din bilförsäkring, lägga till glas- och däckskydd eller om du vill utrusta bilen med en navigator. Detta är bara några av de tillvalstjänster vi tillhandahåller. Observera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från den bilgrupp som du väljer. Med en hyrbil från Belfast Titanic Quarter kan du smidigt besöka flera sevärdheter i staden eller utforska närområdets sevärdheter. Denna plats i Belfast har fått sitt namn från den legendariska båten Titanic eftersom den byggdes just här. Idag är det ett fint område med både bostäder, affärer och restauranger. När du väljer att hyra bil i Belfast Titanic Quarter kör du sedan snabbt vidare till andra destinationer i regionen. Centrala Belfast nås på bara en kort biltur från vårt kontor. Oavsett om du besöker Belfast i affärer eller för att spendera din semester ser vi till att du får en passande bil för din resa. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen in till vårt kontor i Belfast.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Belfast Titanic Quarter

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Belfast Titanic Quarter.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Belfast Titanic Quarter?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Belfast Titanic Quarter?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Belfast Titanic Quarter genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 6 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Kia e-Niro
Kia e-Niro
Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 Hybrid
BMW X5 Hybrid

Vanliga frågor om hyrbilar på Belfast Titanic Quarter

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Belfast Titanic Quarter?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?