Biluthyrning på Newtownards

 

Mest populära bilarna i Newtownards

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Newtownards, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Newtownards

Adress

39 Portaferry Road, BT23 8NN Newtownards, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 17:30
lör
09:00 - 13:00

Våra tjänster på Newtownards

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Nordirland! Mitt uppe på den östra kusten hittar du vår biluthyrning i Newtownards. För dig som gillar att resa självständigt och som själv vill kunna lägga upp din rutt är en hyrbil från Newtownards ett utmärkt val. Hos oss på Sixt har du möjlighet att välja bland olika bilkategorier för att hitta ett fordon som möter dina behov. Du kan välja en hyrbil i Newtownards inom kategorierna personbilar & kombibilar, sportbilar & cabrioleter, 4x4-fordon samt lastbilar.
Massor att se genom att hyra bil i Newtownards

Massor att se genom att hyra bil i Newtownards

Newtownards i Nordirland är en härlig stad med mycket att se och göra. Genom att hyra bil i Newtownards kan du snabbt och smidigt ta dig till olika sevärdheter, bland annat Scrabo Tower, ett högt torn med fantastisk utsikt över staden. Hit tar du dig på knappt 10 minuter med bil från Newtownards. För dig som reser med barn kan vi varmt rekommendera att köra ut till Happy Town, endast 7 minuters körsträcka via A20. Fundera på vilka önskemål du har och kolla igenom våra fordonsalternativ. Med en bil från Sixt blir det roligare att upptäcka Storbritannien. När du väljer en hyrbil i Newtownards kan du bland annat lägga till satellitnavigator, bilbarnstolar i olika storlekar och registrera en extra förare. Det är alltid bra att komma ihåg att vi bara bokar en bil från fordonsgruppen. Vi reserverar inte specifika bilmodeller. Kom in till vårt kontor och låt oss hjälpa dig hitta en passande bil inför just din vistelse i landet. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nya besökare upptäcka staden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Newtownards

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Newtownards?
För att hyra en bil hos SIXT på Newtownards så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Newtownards.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Newtownards?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 55 omdömen
Bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.
Kia e-Niro
Kia e-Niro
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 Hybrid
BMW X5 Hybrid

Vanliga frågor om hyrbilar på Newtownards

Kan jag boka en bil för en längre tid på Newtownards?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Newtownards?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?