Biluthyrning i Luton

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Luton

Förenkla din resa med en skräddarsydd hyrbil i Luton

Förenkla din resa med en skräddarsydd hyrbil i Luton

I sydöstra Storbritannien ligger huvudstaden London, och strax norrut finner du den vackra staden Luton. Hit reser både semesterfirare och jobbresande. Luton är mycket inbjudande med sin fina natur och sina många sevärdheter. Planerar du en resa hit? Då rekommenderar vi gärna en passande hyrbil i Luton! Vi har flera kontor i staden, bland annat ett vid flygplatsen London Luton Airport, men även en biluthyrning i Luton som ligger i den centrala delen. Hos oss kan du välja mellan våra populära bilgrupper person- och kombibilar, sportbilar och cabrioleter samt 4x4-fordon och lastbilar. Vi på Sixt ser fram emot att få välkomna dig till Storbritannien och hjälpa dig att hyra bil i Luton!Att hyra bil i Luton via vår hemsida är absolut inte krångligt. Här är du bara några musklick från att boka en passande bil. Välj ut en fordonskategori som känns bra, men vänligen notera att du endast kan reservera en kategori av bil, inte en specifik bilmodell. När du känner dig nöjd med valet kan du gå vidare till våra tilläggstjänster. Vi på Sixt har nämligen satt ihop ett stort sortiment av praktiska tillval. För många resenärer brukar navigatorn vara ett populärt val. Denna minimerar risken för felkörningar och gör att du kommer fram snabbare och smidigare. Kom även ihåg att lägga till en extra förare om du vill kunna turas om med körningen. Kom ihåg att extratjänsterna ibland kan se olika ut beroende på hos vilket kontor du väljer att hyra bil i Luton.
Njut av en härlig bilburen resa genom England!

Njut av en härlig bilburen resa genom England!

I Luton kommer du inte få tråkigt. Här finns mycket saker att göra och att se. Kanske gillar du att ta del av en stads historia när du reser? Då kan vi rekommendera ett stopp hos Wardown Park Museum. Hit tar du dig snabbt på cirka 10 minuter från vårt kontor i staden. En annan sevärdhet som är värd ett besök är Whipsnade Tree Cathedral, en fantastisk och naturskön plats belägen cirka 20 minuter västerut via B4540. Vi på Sixt hälsar dig varmt välkommen till vår biluthyrning i Luton!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Luton
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Luton?
För att hyra en bil hos SIXT på Luton så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Luton.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Luton?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Luton. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 904 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Luton

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Luton?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Luton?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Luton?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Luton

Visa mer