Biluthyrning på Luton

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Luton

Adress

24-34 Crawley Road, LU1 1HZ Luton, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:00
lör - sön
08:00 - 12:00
Helgdagar
08:00 - 16:00

Våra tjänster på Luton

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt biluthyrning i vackra Luton, en stad belägen i Bedfordshire, 5 mil norr om London. Vill du ta del av den engelska kulturen eller kanske besöka de närliggande städerna hjälper vi dig att hitta en passande hyrbil i Luton. Vi tillhandahåller fordon för många olika ändamål. För dig som behöver ett representativt fordon erbjuder vi lyxbilar i form av cabrioleter och sportbilar. Vi har även bilar för dig som tänker på din ekonomi, exempelvis personbilar, kombibilar, 4x4 och minibussar. Unna dig själv en bekväm vistelse i landet genom att hyra bil i Luton hos oss på Sixt.
Påbörja din brittiska resa hos vår biluthyrning i Luton

Påbörja din brittiska resa hos vår biluthyrning i Luton

Det finns mycket att se och göra i Luton. Du kan köra till en av de vackra parkerna, besöka Whipsnade Zoo eller köra till Someries Castle. Genom att hyra bil i Luton hos Sixt kan du även välja bland praktiska tillvalstjänster. Kanske reser du med familjen och behöver en passande bilbarnstol? Många som reser i landet med en hyrbil från Luton gör det utan att känna till vägarna så väl. Om än infrastrukturen i Storbritannien är välbyggd och trafiken relativt lugn, kan landets vänstertrafik kännas ovan. Du kan förenkla för dig själv genom att utrusta din hyrbil i Luton med hjälp av en navigator som visar vägen. Om ni vill dela upp körningen under längre körsträckor går det också bra att registrera en extra förare till hyrbilen från Luton. Vi bjuder på ett visst antal fria kilometer beroende på hyrperiod och bilkategori. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilar, utan bokar endast en bil från ditt val av bilgrupp. Vi på Sixt biluthyrning i Luton ser fram emot att tillhandahålla en passande bil inför din vistelse i Storbritannien.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Luton

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Luton?
För att hyra en bil hos SIXT på Luton så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Luton.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Luton?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 299 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Luton

Kan jag boka en bil för en längre tid på Luton?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Luton?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?